Welcome to the OC!

Shit vad konstigt det känns av att inte ha skrivit på dagar, det börjar nästan sätta sig i ryggraden detta. Ebba och jag har precis gjort chokladbollssmet med vaniljsås i. FETTIT GOTT BRUUR!
Vi har även haft OC, såkallad ordcirkel tillsammans med Chambel genom SMS. Vi ser fram emot nästa och vill ni även vara med är det bara att hojta till. Fri medlemskostnad, dock betalar ni SMS:en själva. Detta är något föreningen int ehar råd med än, men om vi blir stora så!
Jag tror Ebba ska fota mig nu, i smyg, hon brukar göra sådant...smyyyyga.
Jag ska överaska henne, som en smäll på en myyyga (mygga men det var tvungen att rimma där kändes det som)
Här kommer några pics från igår när vi var iHangaren och skateade.


i like it


Resume av dagen sa lagen

Im hooooome. Kom hem nyss från en jätte trevlig kväll ,eller dag faktiskt. Vaknade upp hos Soffan och det var sol, skinande och vackert. Tog mig en morgon promenad hem till det underbara och gröna Berga. träffade Emma för lite glass och chill. Sen blev det att ta en kall dusch och sen fortsätta mot Hejdegården för att vara lite med Karolin. Vi köpte hallonsoda, kakor och cheezeballz! Satte oss med en filt nere vid ån och bara hade det trevligt. Den kvinnan förstår mig, helt insane :) Sen drog vi hem till henne lite och sen blev det att hämta Soffan för att träffa J & J. Vi satte oss utanför Scandic och dom hade med sig bärs, chips, mackor och gud vet vad. Allt, dem hade allt! Spelade boll och chess, får öva upp mig lite till nästa gång. Sen blev det ju nedrans kallt så vi drog till hotellet som Jonathan bor på, Radisson Hotel. Vi gick och hyrde film med, sen ringer ju min rappare och ville köra lite så nu jävlar ska det bli av med en riktig fet låt alltså. Right Ebbisch ;)

Jag är inte trött så jag ska nog ligga i sängen och bara blunda, lyssna på musik och fantisera mig bort en stund. Det är fint, det är det.

the red mark

Igår var en mycket mycket mycket trevlig kväll, bra musik på Platå var det med. Träffade Victor och pratade om den förlorade mössan som jag fått av honom. Såg när Chambel körde salsa moves på dansgolvet. Det enda tråkiga den kvällen var att min fucking korthållare försvann, verkar vara min specialitet att dropa den. Ska ringa till Platå och kolla ifall den finns där men den är säkert snodd. Optimistisk jag är. Men jag ser fram emot kvällen då det blir lite trevligt häng längs stångån med Jon, Jonathan och Soffan. Två snubbar vi träffade igår och som ikväll bjuder på baguetter och bärs, till och med vegetariska! Ibland blir man glad när man träffar dem få gentlemännen som fortfarande existerar.
Nu blir det duschen, ciao!

I do belivie

Det är så himla varmt, helt underbart! Kom precis hem från stan men ska dit snart igen, sen blir det jobb och då har dem bestämt att dem vill gå på stan och kolla runt lite. Inget mig emot, ska nog ta en glass när jag ändå är igång :) Men nu ska jag käka lite mackor innan och ta av mig lite kläder, eller byta om menar jag. Hehe, får se ifall jag hinner och orkar skriva något senare. Bye bye.

Just det, jag såg världens hetaste person idag. Jag gick längs McDonalds fönster och ser att någon kollar på mig. Jag fortsatte gå men tänkte att jag skulle kolla in igen, då kollade den personen på mig med! Sen märkte jag att det var min spegelbild. Bra där Lise. Men nu ropar solen så hej!

Syster!

Just det! Glad jag blev att du hittat hit Ingrid, verkligen. Trodde inte min familj visste var en blogg var för något but you do, men det är för att du är bättre än dem andra. Hehe, visa gärna Vrindavani och Ayodhya bilder som jag lägger upp på mig så dem vet vem det är som älskar dem så oerhört mycket. Jag vill inte bli bortglömd, speciellt inte av dem som jag bryr mig om. Jag lägger upp en redan nu :)



För att ge dig svar på din fråga så är det jag som har skrivit dikten. Y esta es para ti de mi.

En del ting får mig att tänka extra
Som när jag ser två systrar leka med varandra
Hur den ena tålmodigt försöker hjälpa den andre att få på sig jackan
Och hur den andre bara står och gör allt för att det inte ska gå
Det är inte så att hon vill vara elak, hon vill bara njuta av tiden tillsammans
För hon vet vad som kommer hända, hennes andra halva kommer snart försvinnna
Hon kommer börja sitt liv och det livet som brukade vara deras är nu borta

När jag ser systrar kommer jag ihåg saker jag trodde jag hade glömt
Som när vi vaknade upp bredvid varandra och drog täcket över huvudena
Bara för att det var vår grej
Hur jag älskar att se bilder på dig och dina fräknar
Bara för att jag inte kan se dig i verkligheten
Hur rädd jag är för att höra din röst genom telefonen
Bara för att jag saknar den så mycket


Resan till Chile, tänker på den ständigt och jag SKA komma. Men men, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Fast jag orkar inte vänta längre. Känner du igen armbandet föresten? Hihi, det var ditt.
Chao poto!

/ Din allra käraste syster

tears in heaven - fuck no, it's a earth thing

The day yesterday wasn't my best. When i was on my way home i decided to go visit my mom. I don't know if I already were upset from things that happend that morning or if it was my mom. Anyway, something happend inside me and i just couldn't stand it anymore. I don't think i ever had felt so lost before or so confused. I went home and everything just breaked down. Then i went to train and talk with one of my friends.
And by the way, i realised that i never thanked you for your time and that you listen to me and my fucked up brain :) I really appreciate it, thank you.

If you wondering why im writing in english it's becuase i made a promise to a person that i would..so now it's done.


Den upplyste

Har ljudmedia for the moment, nej föresten jag har slutat. Har religion snart så jag tar mig fritiden att leka lite i photoshop. Jag har fått hjälp av Julle ( var tvungen att säga det enligt honom), den jäveln har TVÅ sommmarjobb och sen drar han till Bali. Me wants.
Haha jag drömde föresten en dröm och det känns som om jag har blivit upplyst så från och med nu är det Buddha som gäller.


ljuden hörs från ovan

Jag mår illa och jag mår dåligt. Jag mår antagligen illa för att jag än en gång glömt och käka så vi ska fixa ihop något snabbt. Dåligt mår jag men det är fan mitt eget fel och jag förtjänar antagligen detta. Estupido!
Annars har jag faktiskt pluggat idag, go go! Sovit med, hehe :) Nämen! Haha vad cp, jag lade precis märkte till att jag skrev vi fast jag är helt ensam här hemma...or am i? Jaja, jag hade inte något vettigt att säga därför avslutar jag inlägget med:

Gör allt du vill, gör vad du vill
För jag är endast en människa som vandrar och söker
Jag fann ljuset men jag lät den försvinna, jag tappade greppet och lågan släcktes
Det blev mörkt och tyst men jag blev van och tillslut kunde jag finna vägar även i dem mörkaste tiderna
Synen var inte något jag kunde förlitade mig på utan hörseln blev min styrka
Jag hörde dem skrika: KÄMPA!
Men jag lät dem hållas för jag förtjänade varenda slag och spark

Gör allt du vill, gör vad du vill
För jag är endast en människa som kryper och förlorar


Snow Patrol - Crack the shutters

Känner du?



But I don't really want you to stop and you know it so it doesn't stop you
And run your hands from my neck to my chest

Crack the shutters open wide, I wanna bathe you in the light of day
And just watch you as the rays tangle up around your face and body
I could sit for hours finding new ways to be awed each minute
Cuz' the daylight seems to want you just as much as I want you

Paus, breath and feel

Jag märkte ett litet fel i ett av blogg inläggena, i den som heter Seniors Hiphop har jag satt in helt fel youtube klipp och nu kan jag inte finna den rätta. Men men, skulle bara påpeka det.
Ska snart fortsätta med mitt pluggande men har tagit en liten paus för annars klarar man det inte. Pauser är bra har jag kommit fram till. Om det inte fanns pauser skulle man aldrig ha tid för att kolla sig omkring och upptäcka allt vackert runt om en. Oh shit vad fina saker jag ser!

sometimes it hurts when you
care about me
but it's going to hurt more when
they take you away from me

Vi gick ner först

Tungt mannen, det är tungt! Because iiiit's a biird it's aa plaaane....chileno!


BOLT NU!

Ebba har meningen i handen:

Stjärnorna kommer alltid stå kvar medans vi rör oss som bollar i luften
Vad kommer hända härnäst?

Elias har talat:

Jag tror min balpartner är lite arg på mig för att jag inte kommer på träningen imorgon för att jag skadat foten men att jag var ute på krogen.
Men jag sade att jag satt still.

Ewe, låt höra:
Mmm.

Själv sitter jag här i min säng med alla dessa djupa människorna, vi har haft en trevlig kväll och den lär fortsätta här hemma. Ont i huvudet har jag, Omar är drottningen, länge leve!

Tre personer går in på ett konditori, de köper en tårta som kostar 30 kr. Dem betalar 10 kr var. Men efterom tårtan är gammal ger bagaren 5 kr i rabatt. Men bagaren tänker såhär, jag ger dem en krona var och stoppar resterande två kr i fickan. Då har dem betalat 9 kr var. Men då kommer vi till den stora frågan; 3x9 är 27. Bagaren hade två kronor.
27+2=29, men det var 30 från början. Var har hänt MED EN KRONA?

Okej jag fattar inte den här och dem vägrar säga så jag ska fan ta och fundera på denna, sov gott!
Ciaaaao, bolt nu! VOFF! :)

Alla

Hej hej, tjena tjena och hallå!
Typ nyss hemkommen från Hallsberg, hade det så himla trevligt och jag ville inte åka hem. Jag älskar när man träffar så trevliga människor, love it! Jag tjöt så mycket av skratt, det är så det ska vara, härligt. Ewe står i mitt kök och fotar hör jag, vi ska snart dra iväg till stångån för lite grillning, sen blir det l'orient och resten av alla andra ställen. Jag väntar bara på att Elias ska komma :) Sen drar vi, jag är ganska trött egentligen men vad gör man inte för en del människor.
Jag slänger in bilder sen från helgen så ni får lite update vad som händer.
Jag älskar min mamma föresten, men det visste ni redan säkert? Även fast hon är en bajskorv ibland.
Ciao bella.

blaaablaa

Vi käkade glass idag på jobbet, Bosses glass! Kokos och melonsorbet såklart :) Jag måste prova något nytt snart, det blir ju jämt samma visa. Funderar ifall jag ska ut och köra lite basket men nu kollar jag på South Park, haha Cartman alltså, han är ju störd. Packar med till imorgon då det bär av mot Örebro. Det ska bli kul, tar förmodligen med mig kameran så bilder dyker upp sen.Men nu borde jag plugga egentligen, om jag hinner göra provet efter maten imorgon vill säga. Ciao!

Questions

En vän skickade dessa frågor till mig och det fick mig att börja tänka till.

Hur mår du?

- Jag mår bra men ibland låter det som om jag säger det med en intalande röst.
Skrattar du?
- Ja..och jag ler!

Gör du saker som får dig att må bra?

- Som får mig att må bra och som får mina medmänniskor att må bra. Oftast.
Träffar du människor som får din mage att pirra?

- I do i do i do men även en del som får min mage att vrida sig av smärta.
Känner du dig starkare eller svagare än förut?
- Jag har faktiskt aldrig varit starkare än vad jag är nu.

Saknar du?
- Om ni bara visste. Jag saknar med varenda hjärtslag inom mig.

Tar du hand om dina vänner?

- Jag gör mitt bästa, sen vet jag att jag tyvärr inte hör av mig ofta men jag slutar aldrig tänka på er.
Älskar du?
- Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Gör du alla de saker du så länge sagt att du ska göra?

- En del av dem faktiskt, men livet har bara börjat och jag har inte bråttom.
Håller du dina löften?
- Riktigt viktiga löften håller jag men typ att jag ska komma i tid till en träff så nej.

Längtar du?

- Hm, om jag längtar...jag vet faktiskt inte.
Tänker du?
- Jag måste vara mästaren över att tänka, jag tänker jämt och ständigt. Jag tror det är därför jag glömmer.

Brister du ut i öppna ärliga skratt som kommer ända från magen?

- Haha, jag älskar dem stunderna. Få mig att skratta och jag är fast!
Vill du?
- Jag tror saker är bäst som det är. Så nej, jag vill faktiskt inte.

Önskar du att det var som förut?

- Ibland, men det är bara önskningar.
Går du vidare?
- Det är framåt jag ska och inget annat.

Gråter du när ingen ser?

- Endast då.
Vågar du?
- Absolut! Det kanske tar tid men jag vågar tillslut.

Är du lycklig nu?
- Oj, den var svår. Jag tror faktiskt jag är det, kan bli lyckligare men jag är lycklig.

Frågar som man inte riktigt kan ge svar till. Frågor som berör. Frågor som ändå måste frågas.


i write for life

Nu har jag skrivit massor massor massor av saker, det känns skönt. Har skrivit så mycket att jag har glömt bort att äta men nu är det nästan försent för det. Var med Sarah och Ebba tidigare, vi åt lite bröd och mjukost i St:Larsparken och körde lite boll. Fy vad töntigt det lät.."körde lite boll". Jag menar; we kicked some' ball!
Haha much better.

if a look can kill

Dem skriker: KÄMPA!

Men jag ligger redan ner med min rustning

Tar emot varje slag och jag lovar

lovar mig själv att inte känna


Pics

Lite bilder från gårdagen by the way


Gör du, gör jag!

Undrar vad man gör för konstiga saker när man drömmer egentligen, jag kommer ihåg att jag vaknade upp i morse av att jag hade bitit mig själv i tungan..på undersidan! What the fuck liksom, hur fan är det möjligt?! Skulle nästan vara kul att filma sig själv när man sover och se vad man håller på med om nätterna. Men annars har jag sovit gott, helt slut var jag när jag kom hem igår natt. Övningskörningen gick alldeles utmärkt och jag är så jävla grym, det är bara så. Sen drog Ebba och jag till stationen för att åka till Mantorp men Freddy ringde och sa att vi fick skjuts av hans fader så det var nice. Det var kul i skatehallen och ska lät dit igen, sen drog vi till Pizzerian för att möta Li och snacka lite. Jag säger bara en sak till Li: GLÖM INTE! :)

Sen var det dags att dra hem med pendeln, drog till Sarah sen och vi drog såklart till Bosses för att möta Michelle där. Vi åt glass, debaterade och snackade bebisar. Haha det var kul det. NEJ! Jag såg just att min ring är borta, vad fan..nej jag måste leta efter den nu annars blir jag ledsen i ögat så hej!

Time is running

Har tänkt att jag ska hinna skriva klart detta blogginlägg innan klockan 00:00. Klockan är nu 23:46 so i have about 14 minutes left. Nyss hemkommen från ekholmens skatepark, var där och åkte lite med sarah. Vi har även kört basket (sjukt kul!), gungat och bara chillat. Jag har nämligen hittat den perfekta basketplanen mwohaha! Var och körde med mamma med, bakset alltså, kvinnan är hel grym! Annars är det skola imorgon, not funny at all men sen blir det kul. Kalle kommer nämligen så jag kan få övningsköra lite och sen hoppas jag innerligt innerligt att jag hinner åka med Ebba och Freddy till Mantorps skatepark och åka lite där, tror det kommer bli as nice :)
Ja, nu är klockan 23:49...kanske kan slänga in en bild från kvällen om jag hinner.
Tanananana.





Shit alltså, as trött i hela kroppen. Det bara värker i fötterna och i ryggen, känns som om jag har lekt med en hund hela dagen. Men det har jag ju inte, fast Sarah räknas ju inte riktigt till den mänskliga arten. Jag säger bara: PUSSY! KOM DÅ PUSSY!
5 minuter har jag till övers, kanska ska passa på att säga att åk till COOP i Berga för där är det fint. Det är det, det är fint!

Seniors Hiphop

What? I'm totally lost for the moment because this was just weird.


Im the baby, gotta love me

Yeeees maan, im finally done with the laundry. Ska käka snart och idag blir det ris med wok, möjligtvis sallad ifall jag orkar vänta på maten. Men skulle inte tro det för jag är vrålhungrig. Jag kollade runt på youtube och fann en gammal barndoms serie.Vet inte ifall ni brukade kolla på det men den handlade om en dinosaurie familj iaf. Bebisen är typ helt fuckad i huvudet men fett gullig( har honom som gossedjur faktiskt, men i källaren!). This really brings out my childhood memories :)




Campa med Carola skulle inte sitta fel va?



Det beror ju på vem man frågar.
Men här har ni iaf chansen att utvecklas som sångare och artist med hjälp av självaste Carola. OH MY!
Jag tyckte dock att videon var lite rolig att kolla på. Här kan ni checka själva och läsa mer om campet.

http://www.carolacamp.com/

7-eleven!

Nu har jag möblerat om här hemma för jag tröttnar ju så himla lätt på hur saker och ting ser ut, jag vet dock inte riktigt vad jag tycker. Jag har lust att slå sönder mitt matbord men den har ju varit med mig sen födelsen..så jag tog bara sönder ett ben på en av stolarna. Det får räcka så länge.

För att prata om en helt annan sak så har jag tänkt på att det inte finns någon 7-eleven butik här i Linköping MEN jag har hittat en! Vissa tror ju inte på det *hooost*Saa..*hoost*. Men det gör det, nere vid Shell macken vid Braskens bro. Snacka om att jag kommer hänga där, speciellt när den goda glassdrinken kommer. Kommer ihåg när jag åt den för första gången i knarkparken, sommaren i Sthlm, det var fint. Det var det.

Swing life away

Har käkat påskmiddag hos mamma, blev lite för mycket av allt känns det som så mamma och jag har haft the deepest talk ever. Vi gick en promenad i solen och gungade, mamma provade att gunga den runda gungan för första gången. Vi kom inte därifrån på ett tag för hon tyckte det var befriande att bara ligga där. Men när vi väl skulle gå kom vi inte iväg heller, haha men det var för att hon inte kunde resa sig upp. Poor woman, she still stuck over there with the children. Hehe nävars, hon kom loss :)


Lååångfredag

Kollar på Fast & Furious och käkar hemmagjorda pommes som jag har stått och gjort. Hela dagen har faktiskt spenderat i sängen nästan. Ebba och jag satt ute vid gräset tidigare idag och bara tog det lugnt i solen, sen drog vi in för lite käk och så kollade vi på Bolt. Iaf i några minuter tills vi båda somnade, blev väckt sen av att telefonen ringde. Sen var det bara att somna om :) Men nu sitter jag här med mat och underhåll, perfekt.

Next Episode

Kvällen har vart grejt is all i can say, im chillin with Ebba and i have ätit some pizza and i hated it. As usually.
Flora och jag fick vår låt uppspelad för oss av Dj:n. Det var nice! Och förlåt att jag inte ringde, you know who you are i hope. Men hej och godnatt, jag var så jävla nära inatt!
PS. Hatar verkligen när jag blandar språkena så där hemskt men det kan inte hjälpas, förlåt.

the one and only


Sengångaren Lise

Äntligen hemma, fattar inte varför jag har en lägenhet, jag är nästan aldrig här känns det som. Men nu är jag det, sov hos Sarah inatt och det kändes som om jag inte ville vakna imorse. Så jävla trött är jag och tröttare lär jag säkert bli eftersom det ska bli grillning om vädret tilllåter oss och sen blir det L'orient! Som jag har längtat efter RnB kvällarna. Som jag har lääängtat, ska dansa mig redlös. Haha :) Såg även på Rallybrudarna igår hos Emma, den lilla plutten. Nej ska sova lite nu, eller städa kanske jag ska göra först. Plutten har tagit körkort föresten, grattis igen!

food, give me some'!

Röklukt är så himla äckligt, speciellt när man vaknar upp av lukten som fortfarande finns kvar på ens kläder. Men nu har jag fått låna kläder av Ebba så jag inte stinker för mycket. Anton, Ebba och jag ska dra in mot stan snart och hitta ett ställe att käka på because we are fucking hungry. Im starving. Men väntar på att Ebba ska bli klar sen bouncear vi!
Och det är..nu!
Peace

Måste bara säga...

att det går att köra med handbromsen i, det ni!


kom spring på gömda stigarna i skogen

Här siitter jag, eller nu ligger jag ner i för sig, på Ebbas soffa, Kallt som fan är det så jag ska snart joina gänget i sängen, myspys. Mötet med Siesta gick bra idag, åt mat från China med och fy fan vad gott det är där. Vi drog sen på en liten promenad, satte oss vid Mölners uteservering och Emmis kom sen och joinade, mycket trevligt att se flicketösen som precis hade sett Monsters vs Aliens. Den har jag med sett och den var helt okej, länge leve Bob!
Haha, tänker på en grej men det går inte att förklara om ni inte har sett filmen så se den.
Sen träffade vi Ebba, Freddy och Simon så vi bestämde att vi skulle grilla i Hjulsbro. Ewe skulle hem och fixa lite saker innan vi drog, Landin skulle käka så det blev att Malin oich jag åkte iväg på en utflykt. Det gick inte så bra för Malin tyckte jag var den sämsta kartläsaren fast vi inte hade någon karta. Hmm, men vi hittade tillslut så vi drog in mot skogen och eldstället. Sen kom massor av andra folk som jag inte kommer ihåg vad dem heter, en hade varit scout iaf så han fick fyr på brasan kan man säga. Jävla pyroman. Elias kom med och det var sjukt kul att se honom igen; Shetori!
Vi snackade om allt mellan himmel och jord, att vi skulle åka till Danmark och bo på hotell och att vi skulle resa och sen att, ja, jag kommer fan inte ihåg. Haha Ebba snarkar och Landin flåsar som en hund med, vad fan heter det..inte viagra utan...fradga! That's it. Men nu ska jag göra som resten av folket, tacka för maten som jag gjorde med Ebba. Jag vill tacka the worlds greatest med för allt, verkligen. Kärlek säger jag bara, kärlek.
En enda familj, det är så det är.

Fasligt uppdrag

Det blev inte någon grillning igår utan vi valde att tilllaga allt hemma hos Ewe. När vi hade varit vid Hemköp och handlat allt stod vi utanför och väntade på att Ewe skulle göra något där inne. Plötsligt springer en man ut från hemköp med en arbetare efter sig. Den fasliga fyran (Viwi, Elin,Sanna,Lise) förstår direkt vad som har hänt, mannen har snattat från Hemköp!! Det grovaste brottet man kan göra i staden Snälleborg. Han försvinner runt hörnet och genast sätter den fasliga fyran iväg efter honom. När dem har rundat hörnet är han spårlöst försvunnen men dem känner att snattlukten är nära och fortsätter framåt. Plötsligt kommer han smygandes ut från en gränd (som han hade gömt sig i) och fortsätter gå som ingenting. Fyran väljer att följa efter honom och efter ett tag börjar han märka att han inte längre är ensam. Tantantantantantaaa. Han gör ett tapert försök att finta av två i den fasliga fyran men misslyckas. Han börjar springa och resten har jag på video så ni får se senare vad som händer jag har lagt in den. Mwohaha! Det blev iaf haloumi(himla gott!), vegginuggets, potatissallad, ostfyllda championer och chips till middag. Sen tog vi med mat, filt och gitarr ner till ån och satte oss, kallt var det och gitarr gick inte att spela för att den redan hade stämt om sig. Men trevligt var det!
Snart ska jag iväg en runda på stan med en polare och sen blir det möte med Café Siesta. Jag vaknade redan vid 8idag så jag är pigg och alert!

myyyyyyspyyyyysss

det är bara att gilla läget, solen skiner och snart ska jag träffa mina kära små vänner. vi ska grilla vid stångån så jag tänkte att jag skulle hinna med en lång promenad för att få reflektera mina tankar innan we meet. jag vet inte ifall jag har sagt det men så jävla skönt med lov! GAAH! det blev lite kort nu men hey, bättre än inget alls.
bye bye.

PS. i depend on the worlds greatest!!!


nu med basta!

Inatt kommer jag sova gott, i feel it! Var och spelade poker med några vänner, blev även en sväng i bastun och jag vaaann wihihihuuu. Vi tävlade nämligen vem som kunde sitta längst när det var varmast och tuff som jag är så klarade jag det. Äh nu ska jag inte vara sån but i feel i must shine a bit. Provade även på att sola solarium, inte för att det är något jag behöver men en kul sak. Resultat blev det med, efter bara 10 minuter. Nej nu ska jag sluta för nu vill jag köra robinson-spelet ^^ Prova!

http://www.tv4.se/1.880106

TUNG!

God damn it! Tupac really knows his thing, fan vad bra den mannen var. Här är låten Ghetto Gospel till er som inte har hört den förr.



Jag kom just att tänka på att det är påsklov den här veckan, så himla skönt! Sena kvällar ute i vårsolen som gäller, that's nice.Tror jag ska ringa min moder nu och fråga ifall hon vill komma över på middag. Gotta let her know how much i appreciate her.

Ghetto gospel




"I set goals, take control, drink out my own bottles
I make mistakes, I learn from everyone
And when it's said and done
I bet this Brother be a better one
If I upset you, don't stress
Never forget, that God hasn't finished with me yet
I feel his hand on my brain
When I write rhymes, I go blind, and let the lord do his thang
But am I less holy
'cause I choose to puff a blunt and drink a beer with my homies"

i know you miss things like this

Jag hör vattnet börja koka men jag kan inte röra mina ben, inte ens mina fötter. Jag sitter som en sten på stolen här och jag kan inte komma loss. Hade tänkt att jag skulle göra lite pasta som fyllekäk men det verkar som vattnet ska få koka ett tag till i alla fall. Kvällen har varit riktig jävla fantastisk och underbar, en kväll jag kommer kolla tillbaks till faktiskt. Vi var ett helt gäng med folk som satt vid sandstranden utanför Scandic och hade det så himla trevligt som bara få kan ha! Vi sjöng ( en del skrek ), lekte, drack och grillade. Vi träffade såklart på småkillar som tiggde cigg och bärs, det får en att minnas tillbaka. Hahaha, det känns som om man minns tillbaka men det gör jag inte egentligen because i never did anything like that, hmmm :)

Det är konstigt varför man börjar tänka så mycket när man är onykter, konstigt är vad det är.
GODNATT!

baby, this is the good life that we live

Det finns en helt underbar bok som Astrid Lindgren har skrivit, den heter Min allra käraste syster. Visst, det är en barnbok men det är en TUNG barnbok. Varför jag kom att tänka på den va rför att min egna allra käraste syster fyller år idag, happy birthday to you!



Jag sitter och försöker komma på tre trevliga saker som kommer hända idag;
 -grillning
-utgång
-?
Attans, jag kommer bara på två och som inte ens blir av om inte vädret blir som jag önskar. Så mer sol åt folket! Idag blir det en kort dag eftersom vi bara har Multimedia, ska springa några ärenden på stan tänkte jag och sen blir det prov. Jag blev föresten sugen på Yogi nyss, mm vad gott det skulle vara med indisk mat. Jaja, nu blir det fil med flingor istället.
HARIBOL!


japanese people makes me smile

Hemkommen nu,  måste bara dela med mig lite av några roliga grejer jag såg today. Lätt att jag vill köra det här med en massa människor, haha.


Joggiling?

Ännu en dag har gått som så många gånger förr, det här var en av dem härliga dagarna! Simhallen blev den första anhalten, begav oss senare för att frukost i St:lars parken. Ewe och jag jonglerade och hade det allmänt chill, drog till butiken sen för att fixa fler bollar att kasta upp i luften. Sen blev det äntligen dags för den första glassen på Bosses glassbar, kokos och melonsorbet! SÅ JÄVLA GOTT!
Satte oss vid domkyrkan, sen kom Emmis och joinade med en creepe och den var ju inte lite god den heller. Ska banne mig börja köpa creepes där, himla gott var det. Sen fick vi en guidad tur av Emma som berättade om dem gamla husen i Linköping..väldigt intressant må jag säga, haha :)
Vi hamnade tillslut i parken vid Konsert & Kongress där vi fortsatte med jongleringen, jag kan föresten jonglera med TRE bollar nu. På riktigt alltså, jag svääär leen.

Vi matade fiskmåsar med, eller Ewe gjorde det, jag gillar inte fiskmåsar så jag försökte göra så att änderna fick mina brödbitar istället. Sen kom Emma och hämtade mig så jag fick bila hem, alltid lika intressant att se hur mina små vänner beter sig ute på vägarna. Och nej, jag var inte rädd Emma...jag försökte bara tänka på att jag var någon annanstans.
Haha, you know that im just fucking with you. You go Glenn Coco! You go!

RSS 2.0