kom spring på gömda stigarna i skogen

Här siitter jag, eller nu ligger jag ner i för sig, på Ebbas soffa, Kallt som fan är det så jag ska snart joina gänget i sängen, myspys. Mötet med Siesta gick bra idag, åt mat från China med och fy fan vad gott det är där. Vi drog sen på en liten promenad, satte oss vid Mölners uteservering och Emmis kom sen och joinade, mycket trevligt att se flicketösen som precis hade sett Monsters vs Aliens. Den har jag med sett och den var helt okej, länge leve Bob!
Haha, tänker på en grej men det går inte att förklara om ni inte har sett filmen så se den.
Sen träffade vi Ebba, Freddy och Simon så vi bestämde att vi skulle grilla i Hjulsbro. Ewe skulle hem och fixa lite saker innan vi drog, Landin skulle käka så det blev att Malin oich jag åkte iväg på en utflykt. Det gick inte så bra för Malin tyckte jag var den sämsta kartläsaren fast vi inte hade någon karta. Hmm, men vi hittade tillslut så vi drog in mot skogen och eldstället. Sen kom massor av andra folk som jag inte kommer ihåg vad dem heter, en hade varit scout iaf så han fick fyr på brasan kan man säga. Jävla pyroman. Elias kom med och det var sjukt kul att se honom igen; Shetori!
Vi snackade om allt mellan himmel och jord, att vi skulle åka till Danmark och bo på hotell och att vi skulle resa och sen att, ja, jag kommer fan inte ihåg. Haha Ebba snarkar och Landin flåsar som en hund med, vad fan heter det..inte viagra utan...fradga! That's it. Men nu ska jag göra som resten av folket, tacka för maten som jag gjorde med Ebba. Jag vill tacka the worlds greatest med för allt, verkligen. Kärlek säger jag bara, kärlek.
En enda familj, det är så det är.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0