cry, i don't think i feel anything

Äntligen har jag fixat Spotify and i dig it, totally! Sitter och lyssnar på Glasvegas album och har damp, för att dem gör så bra musik alltså. Speciellt Daddy's Gone, det är kul när man kan relatera till låtar som verkligen passar in i ens liv. Eller kul och kul, det beror ju fan på vad det är för slags låt kom jag på but you get the picture.
Idag kom mamma hit och vi lagade lite mat, hon har fått sina nycklar till lägenheten nu så snart är hon helt inflyttad i Berga. Det känns helt okej nu, känns bra att jag kan ha koll på henne nu med tanken på att hon blir äldre :) Det känns lite säkrare.

Gårdagen var kul fast tiden rinner iväg alldeles för fort, sov hos Sarah medans mamma sov i min säng här hemma. När jag kom tillbaka till min lägehet hade hon ändrat allt nästan, då fick jag lust att kasta en snöboll i nyllet på henne. Men bara i tanken såklart, hehe...

All I wanted was a kick-a-bout in the park
For you to race me home when it was nearly getting dark
How I could've been yours, and you'd be mine
It could've been me and you until the end of time
Do what you want, when you want
Be as f**king insincere as you can

AAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!

Tillägnad I

Ta en jävla slägga och sätt in i arslet på dig din jävla f*tta så kan vi snacka om vem fan det är som är skyldig någon något. Jag blir så himla arg när människor bara tror att man ska ändra allt för att det inte passar dem. Jag måste bara göra mig av med lite aggressioner känner jag. I hope you read this, cunt.


nice painting

Meeen, glömde totallt vad det var jag ville egentligen på mitt förra inlägg. Den här tjejen, checka in hennes blogg och kolla hennes ritningar, riktigt fina!
http://myltan.blogg.se/

make me sick

Shit vad trött jag är, så fort jag har skrivit klart här hoppar jag och dör i min säng...så trött är jag! Efter skolan drog Ewe och jag och simmade lite, eller det blev egentligen en massa lek men sen så kom vi igång. Tänkte att min träningsvärk från i tisdag skulle gå bort men den fördubblades bara. Drog hem till Emma sen och chillade, chips och semla! Åt upp alla hennes chips och blev straffad på direkten, ont i magen på den.

Jag har föresten hittat ett nytt talesätt, eller ja, jag vet inte vad det kallas riktigt men såhär låter det och såhär kan det användas:
- Bla bla bla gjorde ni inte så eller?
- Jag lägger nog lock på den frågan.

Tror jag fick det ifrån ett reportage jag läste idag om det där äcklet som hade våldagit en liten flicka under en viss tid, fattar inte vart världen är påväg riktigt ibland. Blir så innerligt illamående när jag hör talas om sådant...av med kuken på männen och ja, jag kommer inte riktigt på något man kan göra med kvinnan men något iaf!
Måste sova nu, ska öppna caféet tomorrow.


go Rhino, go go!

Skriket från änglar med Ken Ring, shit vad jag gillar den låten!

Jag såg en liten ängel flyga igår
Hon stod på tå sträckte upp sig mot de blå
Hon var en vän som jag känt i många år
Jag kommer ihåg henne då vad fan har hänt med hennes hår
Påsar under ögonen hon ser ba trött ut
Gått ner i vikt shit benen bara sticker ut
Vart ska hon gå ikväll vem ska hon sova med
Hon hade slutat, jag svär hon hade lovat mig

Försök och va stark
Jag hör dom ropa det är änglar över allt

Ska snart dra in till stan för att fika med Ida snart, sen skulle vi till Platå och möta någon snubbe. Hoppas det inte tar alltför lång tid för jag måste hinna förbi SF innan det blir träning i simhallen :) Var ett tag sen jag vad där eftersom jag mest har tränat på gymet i sporthallen, men det kommer bli kul.
Såg filmen Bolt häromdagen och bara kände hur jag-vill-ha-en-hund-nu-mamma! känslorna välde över mig, visserligen är hamstern otroligt söt inuti sin lilla boll.  Go Rhino!



Lite lik idaw när hon ser mat, haha

dance baby, dance!

Wooow, jag kollar på American's Best Dance Crew Season 3 och shit vad jag blev imponerad av Quest Crew!
The guys is on fire! Jag lägger in en video för jag hittar inga ord.


lite nattprat, det är allt

Det är konstigt egentligen hur hjärtat och hjärnan fungerar tillsammans. Ibland kan dem verkligen inte komma överens men när dem väl gör det, fan vad livet är bra då. Jag kan inte riktigt sova eftersom jag vaknade sent idag, så här ligger jag klarvaken med ögonen fästa vid vägen trots att jag inte ser ett skit för att det är kolsvart. Enda belysningen är från dataskärmen, inte direkt det vänligaste ljuset för ögonen but hey, i have something that i want to get off my chest so what‘s stopping me?

Kan det vara det att jag är rädd för vad som kan hända, eller vad som redan håller på att hända?

Tankarna far runt och slår i mina väggar, som diamanter mot gummiväggar, oförstörbara. Haha, ni får verkligen ursäkta mig, jag måste ju låta hel borta. Men ibland är skrivandet det enda sättet när varken hjärtat eller hjärnan kan hålla allt för sig själva. Alla dessa känslor som vi människor ger till varandra, Det är lustigt att människor kan komma in i ens liv och sedan försvinna, vare sig dem vill det eller ej och även för den delen, vare sig vi vill det eller inte.

Men allt har väl sin mening antar jag, även fast det gör ont leder det kanske till något bra i slutändan.

Man får ju ändå hoppas.


hypnos

När jag vaknade trodde jag klockan var 06 på morgonen för att det var så mörkt, det visade sig vara 16:35. Skulle egentligen velat träna idag men känner att jag nog får hoppa över det. Men kvällen var trevlig igår som jag tydligen hade skrivit i mitt tidigare inlägg, jag tyckte däremot att det var väldigt dålig musik på Platens men sjukt mycket folk man kände igen. Vi höll på snacka om trans igår, fick reda på att vi befinner oss i trans väldigt ofta bl.a precis innan vi somnar. Haha men bäst var nog ändå denna video som jag garvade ihjäl mig åt.



Haha killen i den vita skjortan alltså vid 1:34

this is the life

ja men det har verkligen en trevlig kväll" allt var exxakt lagom bra och lite över det ordinära :) vi drog til platens bar där det var sjukt mycket folk man kände igen, riktigt kul. Jag tror till och med jag bjöd hem en på middag så får se ifall det blir någpot av det. Inte för att jag är någon expert på mat, eller jo men kanske inte att laga. Ska äta popcorn nu, är hungrig som en varg! Grattis Sanna igen, hoppas du får en riktigt bra födelsedag!

PS. life is so fucking great right now!

utgång

PARTY PARTY!
Känns som om jag inte har festat på en evighet, but now finally, the day has come. Sanna och Elin kommer hit för lite chit chat and some other stuff . Sen hoppas jag verkligen att vi drar till Tesan på maskeradfest, låter askul! Men vi får helt enkelt se vad kvällen frambringar...ja, det får vi :) Men just det, måste ju hitta något som utklädnad. Gah, jag har noll inspiration medans min mamma tycker jag ska vara Lois Lane i Superman. Haha, jag ser inte riktigt kopplingen till varför jag skulle vara just henne?

Men jaaaa, hon ska jag vara!


St: Lilli

"Miss latina, next top model tienes un estilo caro. Yeah! Cuando baila con nadie la comparo" 

Yeah that's me! Sitter här och har kollat runt lite på djbattle.net, hittade värsta sköna tracket, om ni trycker på STREAM (FLASH) så får ni höra riktigt bra scratch, här är länken:

http://www.djbattle.net/audio_view.php?mID=1373

Jag har suttit och försökt mixa lite på några låtar med Virtual DJ Software 5.2, kanske lägger upp något ifall det blir bra. Jobbet gick bra idag, vi lagade mat tillsammans. Haha, Ewe och jag hade lite problem när vi skulle handla, ingen av oss ville direkt steka fläskkottlerna som dem andra skulle käka så vi gick runt där ett långt tag och tänkte på om det var något kött som man bara kunde lägga in i ugnen. Vi kom inte direkt fram till något eftersom jag har aldrig lagat kött och Ewe, ja, tror inte hon heller är en baddare på det där. Tillslut ringde vi hennes mamma om lite hjälp. Men maten blev faktiskt god, hade inte ätit något på hela dagen, tänkte äta lite glass nu med :) Nej men nu ringer det, skriver sen!


im screaming; i love you so!

Forgive me forgive me, vet att jag har vart dålig på att uppdatera men har haft lite fullt upp de senaste dagarna. Kom precis hem från träning, min hand har fuckat sig nu, tack Medley! Nävars, men det vore inte fel att besöka vårdcentralen, inte pga handen utan andra grejer men jag kan inte riktigt ta mig i kragen. Jag vet inte varför, min hjärna säger åt mig att borta bra men hemma bäst så jag stannar i lägenheten :)
Dagen har spenderats med Sarah för det mesta, vi tränade lite på Twilights soundtrack och det kommer nog sitta riktigt bra snart. Efter det blev det att gå på stan lite, hade jag inte gjort sen julhandeln tror jag.

Min älskade moder har föresten återvänt efter en månads tid (ungefär) uppe i sthlm, hon flyttar till lkpg nu i början av februari. Hon är fylld av olika alstrar känns det som, när jag bodde hemma tex ville hon mest av allt att jag skulle flytta ut och nu när jag väl har gjort det vill hon att jag ska flytta tillbaka. Men icke ska jag det, så nu flyttar hon helt enkelt efter mig.
Det är som dem säger; you never know what you got til it's gone.

Hej och hå!

Det värsta med att bo här i min lägenhet, eller nu tog jag i lite...en dålig sak med att bo här i denna lägenhet är att man hör igenom väggarna så väl. Allra jobbigast är när man hör den lilla bebisen gråta, snuttimutti dåå. Fast när ungarna på våningen över mig springer omkring, det är nog värre än bebisen föresten. Tänkte säga att jag fortfarande har huvudvärk, dock inte lika starkt som igår, that's good. Det kommer bli bättre med eftersom jag ska unna mig lite pommes!
Hihi.
Nej men jag tror inte jag hinner skriva mer riktigt, har mycket att stå i nu:
- Komma på manus till jobbet ikväll
- Matte

Haha va fan, jag trodde det var mer?

shuliiluuu

Det skulle sitta bra med mörker just nu, totallt jävla mörker och jag menar inte bandet. Har världens värk i mitt huvud och jag kan inte ta tabletter heller för då förvärras magsåret så mörker, ja tack gärna! Jag skulle egentligen dragit iväg och tränat men jag gjorde nog bäst i att inte göra det, var ute på en promenad istället och försökte hitta de små ankorna, men utan succé.
Får se ifall jag mår bättre imorgon och om jag kan ta mig till skolan. Det kan kanske bero på att jag inte sovit så mycket eftersom Sarah och jag körde karriär på world tour. Jag är föresten kär i min gubbe, Edward C! Man kan ju undra vart jag fått namnet ifrån, hehe. Längtar tills slutet på denna månad, då kommer böckerna :)

Just det, är det någon som vet vart djurkyrkogården ligger i Rimforsa? Jag och Ebba hade tänkt bege oss dit fast vi vet ju inte vart det låg så vi drog till Norrköping istället på en liten utflykt. Det var väldigt impulsivt av oss, vi käkade på restaurang och smuttsade ner sätena lite här och var med cheez balls, yummie!

Åh nej, jag kom på att jag måste skriva en text till min redovisning som vi ska ha på fredag, ska ha vernisage om mångfald. Måset nog göra det nu innan jag faller in i R.E.M.

Jag vet föresten att du gillade låten Ida + hans lilla sexiga dans ;)

PS. Slänger upp lite försenade bilder från när jag och Ille (jag skriver med stor bokstav för jag vet att du tycker det är fult) var på julmarknad i Gamla Linköping.


what in the?

Vilken besvikelse Trollkarlens hemligheter var/är, tänkte att det skulle vara kul att få en inblick på hur dem gör men jag tycker bara det är löjligt. Inte den minsta gnutta magi, inte alls som Harry Potter filmerna/böckerna. Så nu sitter jag här och kollar lite kläder på internet medans jag käkar äppelmos med mjölk, mumma! Jag har försökt få upp den himla äppelmosburken i tre veckor tror jag och idag ploppade den opp. Simningen ger resultat! :)
Var och simmade idag med, visade sig vara simtävling där så vi var med på vattengympan istället. Kändes lite weird och kanske inte riktigt folk i våran ålder, men det var helt okej, förutom musikvalet, fast på sådana events kan man inte förvänta sig så mycket.

Imorgon skulle jag egentligen ha värsta sovmorgonen ända fram till 12, men tyvärr hade jag bestämt att jag skulle träffa min temagrupp klockan 8:30...how stupid can somebody be? Men men, ska fixa lite grejer med Linnea med så det blir nog lagom i alla fall.

Haha, jag måste föresten dela med mig av en riktigt, jag vet inte riktigt vad jag ska kalla den för, låt kanske?


sometimes i would like to turn back, just for a moment

Jag känner mig så himla utslagen idag, ska bara ligga i sängen och kolla på film tror jag. Fast det skulle vara kul att dra till Tesan på lite partaj, får se hur jag känner mig senare. Jag är äckligt trött, kom hem från simhallen för ett tag sen, måste vila kroppen nu kanske. Min mamma ringde förut, hon är fortfarande kvar i Sthlm den spjuvern. Hon hade även gått till sjukhuset för det visade sig att hon hade lugninflammation igen, fjärde gången! Sjukt, hope you get better mami :)
Jag saknar staden faktiskt, saknar min bror, saknar Enzo!


Give me friday today!

Det är så himla skönt, jag har inte haft ont i magen på en hel vecka, tabletterna funkade verkligen. Jag har kunnat äta skolmaten utan att må dåligt efteråt, känns riktigt skönt. Kom typ nyss hem från simhallen, Ewe och jag har "surfat" på barnleksakerna som flyter omkring där i vattnet. Skulle vara roligt att prova på det på riktigt någon gång, ett måste innan jag dör. Ska slänga i mig lite käk innan jag drar till Linnea, FF ju :D Haha, fast det har jag ju hela tiden kom jag på. Men det är en annan sak när det gäller hus...säger vi. Jag längtar tills imorgon, det är sjukt, det jag längtar efter är att få komma igång med vårat projekt med min grupp, Vi är nästan klara, allt kommer visas på stadsbiblioteket i Linköping sen. Kuuul :) Men nu måste jag typ dra, au revoir!

Robynitooo

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Robyn vann!!!!! Haha wohooo, im waalking on sunshiiiine oh yeah! Fast vilket pris det blev vet jag inte.
Jag kollade på hennes konserter från Las Vegas på tvåan och minnena från Arvika kom tillbaka. Fan vilken bra sommar det var...när hon körde Be Mine med bara pianot, i melted.

It's a cruel thing you'll never know all the ways I tried
It's a hard thing, faking a smile when I feel
like I'm falling apart inside
And now you're gone, there's like an echo in my head
And I remember every word you said

But you never were, and you never will be mine
No, you never were, and you never will be mine




Bum like you

Kulturkrockar, fattade inte varför jag ens valde det till temaveckan alltså. Visst är det sjyst folk mat han kommit med men vi fattar ju inget utan bara flummar. Så jag gick till Internationella Vänskapsföreningen i alla fall för att fixa en intervju åt våran grupp, klockan 8:30-9:00. Grejen är bara den att jag är den enda som vet om detta och jag får inte tag i någon av dem andra, men det löser nog sig. Dem verkade väldigt trevliga och possitiva att det skulle komma lite ungt folk dit.
Sarah och jag drog och simmade efter det, så nu tänkte jag laga lite käk för min mage skriker; Ris och nuggets!
Måste göra som magen säger :)
Jag är glader today, det beror mest på att jag har bokat Twilight collector´s edition! Wihuuuu, jag längtar som en ko.
Dock är böckerna på engelska men det gör ju inget, more fun for me. Ska fixa lite käk innan Grammisgalan börjar hade jag tänkt men det sket sig ganska fort då jag kom på att jag inte har kanal 4. Hoppas på att Robyn vinner något! Jag får se hennes konserter på kanal 2 istället för grammisgalan.

Help

"Dödar du alla mina demoner så kanske mina änglar också dör."

Jag kan verkligen inte komma på vilken film eller bok denna mening kommer ifrån, jag hittar den inte någonstans.
Jag vill verkligen veta, ifall någon vet så säg gärna till. Funderar på om det är från någon vampyrfilm, typ En Vampyrs Bekännelse kanske. Aja, ska söka vidare.

Lovet, the end.

Ojsan, här var det dammigt. Har inte riktigt haft lust att skriva och jag har inte heller haft en lugn stund för mig själv så jag skyller på det. Lovet spenderades uppe i Stockholm, det var exakt vad jag behövde, lite tid med min familj. Jag märker att jag inte riktigt uppskattar dem så mycket som jag borde göra egentligen. Men det ska bli ändring på det! Jag kom hem i måndags, begav mig raka vägen till Sarah för att köra lite GH world tour. Det var kul, vi skulle spela in en film med Elin och Michelle men vi kom ingen vart tyvärr så vi gjorde bagels och chai latte istället. My two favorites! Vi kollade på Mamma Mia tror jag det var, fast jag somnade som vanligt. 
Just det, när jag kom hem låg det ett paket på mitt golv, haha, det var lite kul för att det var inte svårt att lista ut var det var för något. Ni kan ju se själva här nere på bilden.



Riktigt gulligt med rosetten, min bästa julklapp this year. Sorgligt nog vet jag inte vem jag ska tacka eftersom en viss person inte säger vem den är ifrån. Men tack, om du nu läser detta :)

Jag städade lite innan jag cyklade ner till simhallen för att möta Sarah där, vi skulle fixa kort där men det var stängt så istället drog vi hem till henne och åt lite, lite dricka blev det med till Singstar ABBA. Däremot fixade vi träningskorten idag, simmade några längder, det var riktigt skönt. Älskar att simma, befriande känsla det där.
Freedom...nej usch, kom på att skolan börjar imorgon. Jag vill inteeeeeee.

RSS 2.0