Freeeeedooom!

Hej hej hej, hemskt mycket hej! Eller ta bort ordet hemskt, förstår inte en del som säger: Tack så hemskt mycket!
Liksom hur kan man tacka någon med ett negativt ord, eller ni förstår vad jag menar. Hoppas jag.
Är precis hemkommen från krogen, kände att jag ville skriva av mig lite innan jag tuppar av. Det är kul att se på när fingarna bara rullar iväg, när man skriver alltså. Kvällen har varit bra, riktigt bra trots vädret. Träffade massor av gamla vänner som jag pratade nostalgi med, haha, bäst var ändå Davve och Andreas illdåd ( vet inte ifall det sitter ihop but anyway ) i lågstadiet. Ojojoj, barn är elaka, som David sa.

Dagen skulle spenderats med Ille men vi fann tyvärr aldrig varandra, det kan ha varit mitt fel eftersom jag kom lite försent för att jag misslyckades totallt med att göra varm oboy. Löjligt jag vet. Sprang till fiket och köpte färdigt istället med fick desvärre dricka upp allt själv eftersom vi missade varandra. En annan gång helt enkelt :)
Sen blev det full fart för att fixa sig innan man drog till Emma för lite dricka och poker innan vi gick ut, Mådde inte så bra där ett tag, kom på att jag bara hade ätit lite glass och varm oboy på hela dagen. Fick mackor hos Emma.
Nej jag känner att jag inte orkar mer nu, måste lägga mig ner och sova.

Imorgon kommer bäbis!! Eller idag egentligen, men hej!

PS. SKulle länka till dig Ille ifall jag visste hur man gjorde! Ska berätta om tvätten imorgon, ifall jag orkar.


FREEDOM!

NSF and Folkfronten, need a dictionary?

Kollade precis igenom min kamera och såg ett kort jag hade tagit. Kommer inte ihåg vilken dag det var men jag vaknade upp och skulle kolla vädret, så ser jag något gult vid statyn som finns lite längre bort där jag bor. Jag tänkte att det kanske var scouter som var ute på picknick, men jag kände inte igen flaggan ( har faktiskt varit scout en gång i tiden ) .
Dem står framför statyn som om dem bevakade den.



Nu när jag såg kortet tänkte jag att det kanske var något med NSF, gick in till deras sida och det visade sig att dem hade en likadan bild som jag har, bara att deras är närmare fotad. Dem har tydligen bestämt att hjälpa något parti som kallar sig Folkfronten, jag gick in på deras sida med. Måste ju hålla mig uppdaterad!
Tydligen ett till nationalistiskt parti, det roliga var att jag läste lite om partiet. Dem berättar bland annat om Sveriges historia, att svenskarna alltid har varit beroende av sin såkallade stam och och att om en nomadstam kom in på en bofast stams mark så visade dem alltid vart skåpet skulle stå. Sverige förlorade tydligen sin ära när invandring skedde i landet och dem vill ha som det var förr.
Ett av deras "ledord" är utveckling, jag förstår inte hur det går ihop. Ifall dem vill få ett "rent" Sverige som det var förr så kan dem stoppa upp det ledordet i arslet för såvitt jag vet är utveckling samma sak som evolution.
Hej.

puppy love

Min kusin har köpt en hund, eller hon får hämta den i december. Det är en pitbull, den som är inringad...himla lyllos.
6500 kronor kostade hon, jag har sååå mycket pengar! Men tiden har jag tyvärr inte som sagt.



Nä jag vill ha en hund! Försökte förmedla det till mamma genom msn, budskapet gick tydligen inte riktigt fram.

nancy säger:

kilila

Lise säger:

maaami

nancy säger:

var det du som ringde

Lise säger:

jag vill ha en huuund

Lise säger:

no

nancy säger:

jag är din hund

nancy säger:

wof

nancy säger:

wof

Hon försöker ju i alla fall.


Santa shoes

Kollar runt lite på kläder och skor, hittade ett par riktigt fräsha vinterskor som jag skulle behöva. Synd att dem kostar 650 spänn bara. Jag vet att dem säger att pengar inte gör en lyckligare men det skulle underlätta så himla mycket.
Ska jag eller ska jag inte, det är frågan. Skulle vilja ha dem i en annan färg dock, turkosa?


x<6,8>y

Fan alltså, jag har matteprov imorgon. Jag haaaatar matte, eller det är kul när man väl fattar men det tar ju år.
Ska försöka att plugga lite snart men jag har inte lust. Vill se en film och bara softa, låter mer lockande än en bok fylld med nummer, x, och y. Jag skulle vilja se Twilight! Men jag hittar den ingenstans, inte för att jag tänker ladda ner den eller något sådant olagligt. Hrm :)
Nej nu måste jag komma igång med pluggandet, göra lite käk med innan jag drar till jobbet. Vi ska fika på Mokka, myyys!
Drömde om det inatt faktiskt, fast jag hoppas verkligen inte det slår in. Drömde om att jag råkade glömma en av deltagarna medans vi andra drog och käkade på restaurang, lyckat.

Hahaha, såg precis på kanal 5 om att Linda Rosing söker kille, ska tydligen vara som Bonde söker fru. Hur mediakåt får man bli egentligen? Aja, ska dra nu men jag citerar Linda

"-Det kanske blir du och jag..vi ses."

Right or wrong? Just eat the damn thing!

Om jag frågar er vad jag äter just nu svarar ni såklart en knäckemacka med philadelphiaost och skivad gurka på.
Rätt svarat! Knäckemackor är ganska underskattade tror jag, jag brydde mig aldrig om att käka dem innan jag började käka på BQ, där har dem as goda kanelmackor som bilden nedan.




Fast nu äter jag en vanlig Wasa, bara så ni vet. Jag vet inte hur många gånger jag och mina vänner har haft diskussioner angående om vilken sida som är rätt för att bre på. Det är ganska onödigt egentligen eftersom vi aldrig kommer någon vart då vi alla har olika åsikter om detta. Förstår inte folk som brer på "den fina sidan" där alla hål är, för det första hamnar smöret bara i groparna ( iiiuuu! ) och för det andra, varför förstöra det vackra när man kan spackla "den fula sidan" så det inte syns? Det slog mig precis att detta inlägg var lika onödigt som våra diskussioner runt matbordet, nu ska jag bre en till macka...på den fula men rätta sidan!

Konst-igt

I just to ruuuuuuule the world...and i still do! Kollar på lite målningar som Fumi Minnie Nakamura har gjort, tänk om man kunde få tag i en av hennes tavlor. Jag gillar denna som heter Severe Punishment and Lasting Bliss, give me!


Mer finns på http://miniminiaturemouse.com/ ifall ni vill se mer.

Ska snart iväg och träna på Gymbolaget, har fortfarande träningsvärk från i söndags men ska träna bort det förhoppningsvis. Haha, det är ganska kul faktiskt, man ser hur alla storka starka har typ 6 styckna 25'or på sina..äh fy fan, äter katter sitt eget bajs?! Såg precis en katt som sket nere vid gatan och som, eller ni fattar. Men nu tappade jag bort mig, just det, gymmet! Men alla har så himla överdrivet med vikt på sina stänger medans Sarah och jag, ja vi kan inte ens bära stången utan att darra som små fallande löv. Ynkligt, jag vet.
Har ett mål i alla fall, ska klara en stång med 2,5 på varje sida!
You go Glenn Coco!


doggy dog stile

Gah, jag gick in på recognize.se för att kolla efter ett par byxor som jag har längtat så efter att köpa. Tänkte att nu när jag har betalat hyran och räkningarna kunde jag väl ändå unna mig något extra, dem är såklart slutsålda nu! Buhuu.
Jag borde lyssna på min intuition, damn it!
Checkar hundar med, vill verkligen ha en hund men hur sjutton skulle jag klara av en?
Skulle vilja ha en av dessa:


how do you feel? - like a fucking idiot

Blä blä blä, BLÄ!
Det är det enda jag känner just nu, orkar inte skola imorgon. Tänk vad underbart det skulle vara att bara få dra iväg härifrån, till ett annat land och bara få uppleva nya ting. En resa är vad som behövs, så är det bara.
En resa bort från detta avlånga land.
Snön har kommit på riktigt nu, eller nästan, man kan åka snowboard vid Stångebro i alla fall!
Belive me, i should know :)
Sarah, Ewe och jag drog dit för att prova lite fler färd sätt än bara snowboard. Mer om det kan man läsa i nästa nummer av Signerat Ung som lär komma snart, ut till Linköpings gator. Kände att jag var tvungen att göra lite reklam för den.
Nu ska jag försvinna till drömmarnas land, jag återkommer säkert inom kort.


"They say bad things happen for a reason
But no wise words gonna stop the bleeding"

Requiem For A Dream

Fick ett tips av Ida för ett tag sen om en film som hette Requiem For A Dream. När jag kollade in trailern verkade den lite skum men jag bestämde mig för att se den idag. Filmen handlar om ett antal personer som dras in i drogmissbruk och sakta men säkert krossas deras drömmar. Den var riktigt bra faktiskt, lite otäckt hur saker kan gå överstyr ifall man inte har kontroll. Men den kan jag rekommendera starkt! Annars har jag inte gjort så mycket, borde laga lite käk. Känns som om jag inte ätit mat på flera dagar, fast det har jag ju :)
Ska åka iväg och träna sen på Gymbolaget, jag blev överlycklig när jag såg boxningssäcken som hängde i hörnet.
Jag vill så gärna ha min uppe men jag tror inte det går i lägenheten, det är det jobbiga med att bo i lägenhet, att inte kunna få göra vad man vill fritt.


KanellenaK

Oj, här känns det inte som om jag har varit på ett tag. Jag förstår inte hur en del orkar/har tid med att skriva ett par blogginlägg per dag. Creeds till er som orkar. Jag har inte så mycket att säga nu, är precis hemkommen från Sarah.
Vi och några hade tänkt ha en liten trevlig kväll med massor av olika tv-spel, det börjades med att det kördes lite Guitar Hero :) Sen skulle vi försöka koppla in Nintendot, det tog sin stund det. Så istället började vi att spela Poker. Tillslut blev det Gäster med Gester, haha, ojojoj, det spelet är ju riktigt kul faktiskt. Tror jag kännade in några extra år under den stunden vi spelade, my team won! Åt gjorde vi med: flera påsar popcorn, chipser med dipper och vegetariska nuggets.
Sen när alla hade dragit exprementerade Sarah och jag lite som vanligt i köket, det blev Kanelgrottor på toppen av allt.
AS GOTT!
Jag diggar verkligen kanel, åh bara tanken får mig att flyga. ( Tänk er när en av hyenorna säger Mofasas? namn flera gånger) Kanel kanel kanel kanel :)
Sen satte vi på Moulin Rouge, fast jag somnade till då och då, då kände jag att det var dags att cykla hem.
Så nu sitter jag här, med ögonlocken nere vid knäna och längtar tills jag avslutat denna mening.
PS. "Ögonlocken nere vid knäna" lät väldigt vidrigt, men så får det stå nu för jag kommer inte på något annat som förklarar min trötthet.

Pokerface=Crying but still smiling

Igår spenderades kvällen med dessa tre pinglor, vi hade en helskön pokerkväll fylld med skratt och tårar.
Tårarna kom mest från Gemet, som blev kvällens vinnare. Det var verkligen skönt att bara det ta det lugnt hemma med några vänner och ett parti kort, måste göras oftare tycker jag. Sen efter att Emmorna hade dragit hem så åt Soffan och jag en riktigt god middag, eller vi var ganska hungriga så det var säkert as äckligt egentligen. Efteråt skulle vi kolla på film, slutade med att vi båda log där sovandes med filmen rullandes.
Sov riktigt tungt, det var underbart! Så idag känner jag mig utvilad och väntar på att regnet ska sluta falla så jag kan åka hem till mor min i Rimforsa. Jag saknar hennes mat, men nu äntligen :)
Har inte sett henne på hur länge som helst känns det som. Måste diska nu och städa lite så att det ser fräsht ut när jag kommer hem imorgon.


I don't get the world sometimes

Sitter i skolan just nu, eller i caféet rättare sagt.
Jag har sjukt ont i magen och ryggen, funderar på ifall jag orkar pallra mig till sjukan inom kort för det här är sjukt jobbigt.
Har haft ont i magen ända sedan i sommras, men jag tror det kan vara stress med.
Jag kanske borde åka iväg till något varmt land och bara softa i en hängmatta, dricka något från en kokosnöt.
Mmm, härligt!
Fast jag vet inte, kan laktosintoleranta dricka mjölken från en kokosnöt?
Meh, spelar ingen roll i alla fall, jag kommer inte komma iväg.
Idag fick jag sova lite längre än vanligt, det var skönt eftersom jag lade mig ganska sent. Såg på Insider, det handlade om människor som hade sex med djur och sådant. Jag säger bara; FY FAN FÖR ER!
Jag förstår verkligen inte varför det inte finns någon lag inom Sverige mot detta.
Hoppas bara på att monstrena som gör detta ska få sitt straff, någon gång i sitt liv.
Nej nu måste jag sluta, Herman verkar lite off så ska reta tösen :)
Just det! Idag ska jag äta världens godaste champion-soppa, den finns på BQ i Linköping, wihuuu!

Krig?

Det är trevligt att människor är så olika.
Jag till exempel, gillar att läsa verklighetsbaserade böcker medans Ewe, gillar att läsa om getter.
Haha, gulligt.
Vi var föresten nere vid stora torget och gick med i fackeltåget för att hedra Kristallnatten.
Det var ganska skönt att få komma ut efter en hel dag med städande och tvätt.
Blev as irriterad när jag märkte att människan som hade tvätt tiden innan mig inte hade tagit ner sina kläder från torkrummet. Jag hann inte ens bli klar för att jag var tvungen att ta bort dens kläder, bläää.
Ringde Kalle för att tala ut lite, han berättade att tvättstugan är en dem vanligaste orsakerna till grannbråk.
Kul, om det händer igen så blir det war!
Skola tomorrow, vill inte, jag vill bara ha helg. Dagarna ut och in.
Bara få vara, utan krav.




God morning dear snickarbo

"Du käre lille snickebo här kommer jag igen, nu är det bråttom kan du tro nu är det klippt igen."
TIll ljudet av Emils röst vaknade jag idag, sen när låten var slut tänkte jag att nu kan jag somna om.
Det kunde jag, i typ 3 minuter innan jag börjar höra Madicken tralla.
Antar att det är Astrid Lindgrens greatest hits skiva som spelas där uppe, för så här har det fortsatt sedan klockan 09 ungefär.
Men men, nu sitter jag vaken och diggar med en kopp Chai Latte. Kan inte bli en bättre start på morgonen.
Den här dagen ska bli en städ-dag, jag tror jag har sagt hela veckan att jag ska städa så har det ändå inte blivit av men nu fanken mig får det vara slut på det. Tvätta ska jag göra med, måste bara komma igång med lite bra musik.
Sen när jag är klar med allt ska jag unna mig någon bra film, måste bara komma på någon.
Laddar nog ner City Of Angels med Nicolas Cage och Meg Ryan, var as längesen jag såg den.
Musiken är inte helt fel heller.
Eller ska jag unna mig en bra tidning, typ Allers? :)
Åh ja, nästan så att jag gör det.

One Republic - Come Home

"Everything i can't be
Is everything you should be
And that's why i need you here
So hear this now
Come home, come home
Cause I've been waiting for you
For so long"

Kan inte sluta lyssna på denna, it's sick.


här ska det stå gröt på engelska men jag vet inte vad det heter

Nu är jag hemkommen från jobbet, trodde att vi sista gången var idag men dem vill tydligen fortsätta med Kompisgruppen fram till jul så we gonna keep on rockin'!
Vi såg på Heartbreak Hotel idag, brukar inte gilla svenska filmer men den var fan rolig. Tror jag tjöt och lät mest av alla men man måste bjuda på sig själv lite. Hehe.
Fick en inbjudan på posten med att dem ska göra en grötfest på jobbet, jag som älskar gröt!

Trött är jag idag men längtar tills imorgon, FREDAG och helg!
Har bestämt med några polare att vi ska ut och äta samt dricka, kommer bli kul kul.
Jag funderar på ifall jag ska följa med Ewe till afro kören, jag vill ju sjunga gospel och sådant men..aja, får se hur det blir.
Jag vill att det ska vara som filmen, åh vad heter den, den när Whoopi Goldberg spelar en galen nunna.
En Värsting Till Syster!
Haha, den är rolig den.

Jag längtar även tills klockan ska bli 21:00, då är det äntligen MTV Music Awards 2008!
Jag ska hålla tummarna för Beyoncé, sen vet jag inga andra typ.
Ska göra mig lite välling nu och tro inte att det är någon bäbis-välling, utan den här vällingen dricker bara riktiga kvinnor.
Därför dricker jag..självfallet.

Video

I really like Happy tree Friends.
 

YES HE DID!

Alltså vad är det med all denna dimma?
Jag tycker det är så himla jobbigt.
Så fort man vaknar: dimma.
Så fort jag kommer hem och kollar ut: dimma.
Dimman får mig jämt att tänka på The Mist, det är en riktigt bra film det.
Usch, säger bara en sak: inte fräsht med stora insekter.

Blev så himla glad när jag vaknade föresten, satte på tv:n såklart för att veta hur det hade gått för Obama så kommer jag exakt lagom till hans tal. Wihu, jag blev rörd och fick ståfräs (gåshud).
Av hans tal alltså. Fast han kunde ha kryddad det lite mer tycker jag, but im happy.
Förändringar är bra, speciellt om det leder till något bättre och det hoppas jag och tror att Barack Obama kommer göra.
Hoppas han inte blir dödad nu bara, det brukar ju hända dem bästa poltikerna tyvärr.

Nej, nu SKA jag fan i mig städa! Skärpning Lise!
PS. Oh-oh-oh obaaaaaama!

Oh-oh-obama

Matte är bajs.
Verkligen verkligen ren sörja.
Usch vad jag dislikear matte, fattar noll.
Tänkte att jag skulle vara duktigt nog att plugga lite när jag kom hem men det sket sig så fort jag öppnade boken.
Nej, måste byta samtalsämne innan jag blir knäpp.
Jag vill verkligen vara uppe till klockan 06:30 för att se vem som vinner valet i USA men då kommer jag vara rena zombien på caféet.
Jag hoppas verkligen att Obama vinner, såg på Debatten på Svt förut. Haha, älskar när folket blir så upprörda och man bara ser hur dem kokar av ilska. I love it :)

Imorgon ska jag få träffa mor min, har inte sett henne på år känns det som. Det ska bli kul, även fast det bara blir en kort stund. Det roliga är att hon tydligen har hittat en lägenhet...på slutet av min gata.
Snacka om att ha svårt att släppa taget.


Do you think about me like i think about you

Jag sitter här alldeles lycklig, allt går verkligen som smort, som en oljad blixt.
Gick till L'Orient för att leta efter min jacka, eller Sarahs och min rättare sagt.
Hittade den och mina nycklar var kvar, thank you lord!
Sen fick jag en hel bunt med fribiljetter till nästa RnB kvällen, då jävlar!
Åh, längtar redan.
Sen när Sarah och jag skulle till McDonalds ( jag gillar inte Mac men va fan, dem har den godaste jordgubbspajen med vanilj ) så ringer Franco!
Det var lite lustigt eftersom jag och Sarah hade snackat om honom en stund innan, liksoooom shit majbritt.
Sarah tyckte säkert jag var fånig som höll på så dant, du får ursäkta mig :)
Men som sagt, nu sitter jag här..lycklig!
Är lite spyfärdig sen restaurangen och glassen men det ska nog lösa sig.
I värsta fall får jag väl stoppa ner fingrarna i halsen.
Det var ett skämt, eller inte egentligen men jag var inte allvarlig om man säger så.
Nu ska faktiskt skriva klart en uppgift som vi fick av Johan, känns som om jag börjar komma on right track.
Eller jag hoppas i alla fall.

Summering

Back in business. eller rättare sagt back in bloggness.
Har haft fullt upp dem här senaste dagarna.
Var i Sthlm med Sarah, det var verkligen trevligt!
Vi åt på restaurang every day :)
Körde även Rockband, grymt roligt men wow vilken värk man får i armarna!
Tog tyvärr inte med kameran, den fick nämligen inte plats men next time.
Sen var det någon som ringde, nämligen kära min bror som ville träffas, gissa vem som blev lycklig då.
Vi hängde runt lite på hans jobb, sen så drog vi hem till honom för att supa och där blev vi kvar över natten.
Kändes lite trist att åka hem, men jag saknade min lägenhet dock. Hehe.
Men ska upp igen snart, förhoppningsvis!
Sen när vi kom hem till Linköping blev det lite stressigt, åka hem och fixa grejer och sen blev det krogen.
Det var kul att vi var så många i början, först 55:an och sedan L'Orient.
Märkte efter ett tag att det bara var jag och Soffan ( Sofia ) kvar från gänget.
Där var vi, ensamma och dansade med två ryssar, kunde inte bli bättre...nej men jag hade kul, hoppas fler hade det fast vi splittrades i slutet.
Fast min jacka är kvar där med alla mina nycklar, hoppas i alla fall att grejerna är kvar, ska dit imorgon och kolla.
Fast jag kommer ju inte härifrån utan nycklar?
Blöt hund säger jag bara, det betyder "illa", för en blöt hund luktar illa.

Bakade en kladdkaka idag, det var ganska kul att vispa ihop smeten tills den blev porös, speciellt när man inte har någon elvisp till hjälp utan en helt vanlig visp. Kändes som om jag byggde upp musklerna åtminstånde 5 cm.



Han har nog vispat många bakverk.

RSS 2.0