Kirrat och klart

Paaaarrappaaapaaa, flygbiljetten är ängtligen bokad och visumet är fixat! Så himla skönt det kommer bli; nytt land, ny kultur, nya människor, nya upplevelser. Jag är laddad till 110% nu. Bara packningen kvar :)
Gah, jag spricker nästan för jag är så förväntansfull men som jag sagt förut, jag lever i nuet och jag skrattar idag! Framför allt så ler jag idag, hihihi. SNUFFSI!
Nej nu ska jag ligga i hårdträning med packningen och lite annat. Men nu vet ni gott folk, den 20 augusti hamnar Lise på planet till Atlanta och sedan till Santiago. Mot oändligheten och vidare! The world needs me and it is calling my name so i fly faster than a G5, just me and without a shame.



"Livet blir bättre när man vet vart man ska."

Jag vill leva fullt ut, jag är värd det!




"Jag skrattar idag, kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet, inte ångra mig sen
Så jag lever idag, idag, idag

Vissa dagar är brorsan på topp, topp
Andra dagar är brorsan på noll, noll
Vissa dagar är jag redo att dra för att det känns som att ingenting spelar någon roll

Är det någonting jag lärt mig i livet, är att aldrig ta någonting för givet
Låt oss skåla för det man får
Ta vara på tiden jag fått, det är så jag vill leva mitt liv"

alibaba

Jag hittade lite roliga bilder på Ebbas dator som jag tänkt dela med mig av, enjoy :)







Im happy with you <3

pull me back

God morgon, eller jag har ju i för sig inte lagt mig än. Jag har inte kunnat somna eftersom Carl håller på frågar massor av grejor medans jag försöker sova. Ebba sover som en stock där borta i soffan, snarkar gör hon med :) Gulligt.
Jag har funderat på om jag ska lägga sololja på hennes ansikte bara för att jag verkar vara den enda som är vaken. Jag har nämligen en tub i handen sen jag masserade Carl, lylloset fick en kroppsmassage av mig. Fast jag fick ju i för sig också massage ^^ Det är fint det!
Ebba, hennes föräldrar och jag kollade på en film förut. Sen kom Carl som varit i Barcelona hem till Ebba med en Smirnoff Vodka. Så vi har haft en drickar tävling och jag trodde att jag höll på vinna tills jag såg Ebba vid papperskorgen, då fattade jag att jag hade förlorat. Dom var och badade medans jag försökte må lite bättre, men  någon lugn ro fick man ju inte för karln lät mig ju inte vara ifred.
Vi ska upp om en timme föresten eller något för vi ska ner till bryggan här i Hjulsbro och fiska lite, Ebbas föräldrar tyckte vi borde förberett oss men vi tar dagen som det kommer. Carpe diem!

Tribute to the king

Jag har rysningar just nu, Ebba och jag har kollat på youtubeklipp när massor av dansare samlas i Sthlm för att hylla Michael Jackson. Respekt på högsta nivå, hade vart kul att vara med och dansa. Här är den för er som inte sett den!

 

Nu drar vi till Dang Sushi Cafe i Berga Centrum, sayonara!


goodbye

Det blev att gå upp ganska tidigt imorse då jag sov hos Ebba och flickan var ju bjuden till Kolmården så vi satte oss på bussen runt kl 08, det var lite jobbigt eftersom jag  var så seg. När jag väl kom hem så kom jag på att tvätta kläder borde jag ju göra så jag satte igång med det. Sen blev det dags att säga hej då till Alex, känslorna kom efter vi hade skiljts åt och jag satte mig på en parkbänk och grät. Det blev ju inte bättre av att jag satt och lyssnade på Halo. Men våra vägar möts förhoppningsvis snart igen, då blir det fil i dina smilegropar! :D
Efter min lilla "stund" åkte jag in för att träffa Sarah, vi satte oss i Trädgårdsföreningen och pluggade, vi försökte iaf. Sen drog vi till Espresso House (älskar det stället!) och drack Chai-Latte,mm!
Nu väntar jag på att Ebba ska komma hem så vi kan leeeeeka, medans får jag underhålla mig med...ja, jag kommer nog på något.


im good at what i do ;)

KOOOOOMPIS!
Var ute med Ebba igår kväll i regnet, vi satte oss under taket vid Lillgårdsskolan och softade. Blev lite knäpp efter ett tag så vi körde Gris, haha det är ju sjukt segt när man är två. För att fortsätta om seghet.
Den här dagen har det känns som om jag har haft all tid i världen och nu känns det som om jag borde gjort massor av saker istället för att ta det lugnt. Eller okej imorse har jag ju varit duktig och fixat lite grejor som ni får höra om sen! Nu måste jag hinna med att städa lägenheten innan Alex kommer, måste hinna dra till Linnea och sen måste jag hinna duscha och massor innan vi drar till Ebba. Vart försvann du T?
Nej nu måste jag lägga på ett kol :) Skulle bara.


Anoche baby!

Nu är jag hemma, huvudet är tungt men jag flyger ändå. Jag är så jäkla glad att Gisela övertalade mig att följa med på Platens, fan en av mina bästa kvällar. Det började med att Ebba och jag träffades, chillade lite och sen drog vi till Nationernas där vi mötte upp Gis med några andra. Sen var Ebba tvungen att dra hem eftersom flickan är duktig och gör så att pengar rullar in som det ska. Kompis det går bra för dig och idag är det din sista dag imorgon, ska vi fan fira till tusen! ;) Iaf så följde jag med Gisela och dom andra till Platens, kontakter knöts för fullt och jag var helt enkelt oemotståndlig denna natt ( like the rest of them baby! ). Hahaha jag tror jag garvade hela tiden och skrek med, speciellt när jag träffade Sarahs syster, hihi ^^ Kvällen gick mot sitt slut och vi vart hungriga så vi gick till brödernas Emils och fixade några falafelrullar, trevliga pojkar. 20 och har redan företag, big up! Sen tog vi taxi hem till Gisela och så slaggade jag där, trodde jag skulle dö när jag låg där för det var så jäkla varmt. Sen kom jag på en grej och då var jag tvungen att dra till den saken, men det visade sig att det var fel dag så jag kunde lika gärna slaggat kvar. Attans.

Livet leker och jag känner mig på topp, hoppas inget/ingen drar ner mig bara. Men det har jag svårt att tänka mig ;)
Tung låt tipsas idag, Wisin y Yandel - Ahora Es! This kind of music i will hear all the time soon, wiiie!


Jag vill åka nuuuuu!

Shit vad trött jag är, var borta vid Ebbas jobb och lunchade med henne. Grattade henne med, present får hon ikväll. Fasiken vad jobbigt det var att gå i denna värme, svängde förbi Sarah sen och hämtar lite grejer och min gitarr. Trodde jag skulle svimma. Men nu är jag hemma och törsten är släckt! Ikväll blir det att träffa Gisela och ta några bärs, sen bär det av till Linnea troligen. Får se om jag hinner med båda men det gör jag nog :) Jag hiiiinner med aaalllt!
Nu är jag så himla peppad inför att åka till Chile, skulle göra det så fort som möjligt om jag bara kunde men jag har en sak som jag måste göra innan. En liten liten sak, får se hur det går. Men kolla bilderna, där är jag om typ 3 veckor!!!!












packing

Har tagit en paus från packandet nu. Det blir så tomt så jag bestämde mig för att sluta, jag har ju ändå ett tag på mig faktiskt. Jag tänker över vad jag ska ha med mig på resan, en av mina blivande klasskamrater frågade mig;
" Hur packar man för ett år?" Ja hur fan gör man det egentligen?
Jag måste ju banne mig köpa en resväska. Hoppas det blir bra väder imorgon så man kan gå lite på stan, ska träffa Ebba imorgon med, på hennes stora dag! Flickan fyller ju nämligen 12 år..oj, förlåt 19 menar jag! Hihihihi....
Ska käka lunch på hennes jobb och sen ska jag fixa my computer ute i Tornby. Men nu ska jag göra välling ( sjukt länge sen jag gjorde! ) och kolla på en film, peace :)

trafikstopp i huvudet

Okej...inget städande har det blivit än och ätit har jag inte heller gjort. Det får se ut såhär, ska ju ändå härifrån snart. Jag insåg det idag, att tiden börjar ta in på mig. Då blev jag ängslig och ville prata med mamma men hon svarade inte. Men det gör inget för istället ska jag träffa Alex, ska ta en fika nere vid stan och sen får vi se vart resten av dagen bär av.
Jag ska nog packa ner saker i kartonger när jag kommer hem, nä fy nu måste jag verkligen sluta skriva. Blir ju deppig av mitt egna snack, hej och hå nu är det dags för mig att gå!

Småland pictures

Tänkte lägga upp lite bilder från när jag var nere i Tångerda och i Ramkvilla :)














































Usch

Det verkar som om jag har sovit bort hela dagen, vaknade nyss. Ska nog ta och städa lägenheten och sen kanske gå och handla men fy, jag orkar inget av det. Blä! Det här bli kort och onödigt, men det kan det behövas ibland.


Alex, Ballen, Räkan, Torkel <3

"Hey baby girl I've been watching you all day
Man, that thing you got behind you is amazin
You make me want to take you out and let it rain, let it rain, let it rain. "  / Jesse McCartny - Leavin

I'm leeeaavin nanannaaa, jag tycker den låten är så himla skön men jag dislike the singer. Jag var och lämnade världens underbaraste Alex, vi träffades igår och tog några drinks på Ågatan 23. St:Lars kyrkan hann vi också med. Det var trevligt att bara kunna snacka om exakt vad som helst med henne, har saknat henne som bara den. Eller jag kanske borde skriva att jag har saknat dig eftersom du antagligen läser? :) Men det vet du nog redan, i don't need to tell you that. Vi drog senare mot Ekholmen för att möta upp Linnea, satte oss vid nårga soffor borta vid Grinden. Sen kom Tomas och en polare till honom så vi drog hem till dom, chillade men tillslut blev jag så jäkla hungrig så då var det bara att gå hem. Jag ville ta taxi men Alex insisterade ju på att gå men det var lika bra, nyttigt och billigt! När vi kom hem blev det chips och gurka, vi somnade med tv:n på. Så det ska vara :D När vi vaknade sken solen, wuuuuunderbart! Jag borde nog ta och packa för jag drar till Småland nu i några dagar, kommer bli nice i think. Ska kolla vad Ballen skrev i gästboken nu, hihi, i love you!!!












if it makes me happy, it can't be that bad

Bion var as bra igår och jag höll på skratta ihjäl mig ungefär hela tiden, älskar Alan! Baksmällan kan jag rekommendera big time, se den. Just det, svamp plockningen gick inte riktigt som vi hade tänkt. För det första gick vi i helt vanliga kläder med helt vanliga skor, blött som fan var det men det stoppade inte oss från att fortsätta inåt i skogen. Ju mer vi går inåt ju mer börjar vi märka att vi går i ett träsk, jag hör Ebba svära för sig själv lite längre fram och när jag kom fram hade hon tydligen ramlat ner i träsket och var alldeles blöt och lerig. Jag kunde inte låta bli att skratta :) Tillslut hittade vi ut och så hittade vi smultron, hallon och körsbär som vi åt. Jag hade även med mig kex som vi åt senare, hade picknick på en sten i skogen. Solen hade inte synts på två dagar och så när vi sitter där och har det bra så blir det plötsligt ännu bättre, solen kommer fram och verkligen skiner på OSS! Det var ett tecken. Hahaha vilken dag alltså, det är kul att tänka tillbaka på saker som man inte tycker är så roligt just i den stunden man är med om saker.











The bad and the good things fills me, this is me. I'm just honest when i tell you that the things i do, isn't bad. The badness is in your eyes so wash them away because i ain't ready to change who i am for you or anyone else.


" I'm not sayin this to shake you up.."



Grymt bra låt, tvungen att lägga ut den to the people! Jag gillar inte Lil Wayne så värst mycket men en del låtar är ju bara för sköna. Ska träffa brur nu, I'm outta.

i love my friends, all of 'em

Gårdagen var trevlig och fler kontakter knöts, riktigt trevligt folk måste jag säga! VI hamnade tillslut hemma hos mig vid 03 och grabbarna kom efteråt med käk, gud så gott! Sen somnade vi, eller dem andra gjorde det medans jag och Freddy var vakna och kolla på ett sjukt program. Freddy och Kim drog vid 05 och vi andra fortsatte att sova. Jag kommer inte ens ihåg när dom drog så jag har typ sovit bort hela dagen känns det som. En slapp dag känns det som och regnet bara öser ner, ännu en dag. Jag ska träna lite nu för sen drar jag med Ebba ut i skogen och fixar svamp, haha jag diggar den bruden alltså! :D Senare blir det mat och bio, vi ska se på Baksmällan :) Wihuuu!

PEACE!

partyyy pooooker

Tänkte skriva lite innan jag far iväg mot Finspång, ikväll blir det ferre nämligen! Jag som hade fixat mig för myskväll med Ice Age 3 och lite chips men jag är nog sugnare på att partaja faktiskt. Ska dra dit med Ebba, Li och Freddy. Det kommer nog bli jävligt kul tror jag, hoppas kan man ju alltid göra. Vet dock inte hur man kommer hem...men det löser sig nog, det gör det alltid! Jag borde nog göra mig iordning eftersom vi drar luego, skulle bara säga att läget är bra och att med tiden kommer förändringar. HEJ!

"raindrops keep falling down my head.."

Fii fanken vad det regnar, har ju regnat hela dagen känns det som. Sofie var här förut och åt lite tårta och snackade, tycker lite synd om henne som måste gå hem i det här regnet. Följde henne en bit men kände sen att mina skor började läcka in. Fattar inte vad jag gör med skorna för det är verkligen hål i alla skor jag har! Visst, jag går med dem men jag måste ju gå på världens konstigaste sätt så som jag sliter ut dem. Tror jag kanske ska ta något att äta och kolla på tv, jag är som sagt inte trött (som vanligt). Jag såg föresten White Chicks idag, haha, den filmen måste ni se! Den är sååå hiimla braaa! Tror faktiskt jag ska se den nu igen :) Natti natti.


B-Day!

Yeees, idag är det ju en alldeles ypperlig dag! Why? Joo, i'm gonna tell ya; it's my birthday!! Wööööww. Fast i för sig så är 19 inget speciellt men jag firar på ändå :D Ska snart iväg till mamma och äta tårta, sen blir det grillning och troligtvis utgång! Ring ifall ni är sugna..på att gå ut alltså, haha. Kunde kanske tolkas lite fel ^^
Hoppas vädret håller sig för annars blir jag ledsen i ögat. Nu ska jag sätta på en låt som är en av mina absoluta favoriter; Tom Jones - It's Not Unusual!
Heeeej dåå och ha en underbar dag, i know i will!

46 mil och jag har bara börjat

Shuulululuuu, tänkte skriva lite snabbt innan det är dags för mörkret att svepa över mig. Det lät lite hemskt men men, det får ni ta. Annars är läget i Sthlm helt reko, har mest övningskört så king är jag nu :) 46 mil har jag kört här uppe gott folk, ber om ursäkt till miljön dock. Lite segt kanske det har varit plus att jag har den jobbigaste hostan. It is killing me slowly, fett jobbig men vad ska man göra? Jo, skära ner på rökandet! Inte bra, inte bra.
Fast det gäller ju inte mig ^^ Hihihi...
Kalle och jag åt nyss jordgubbar med grädde, det satt riktigt fint i magen. Vi åt grekiskt lite tidigare idag, åkte ut till Kista Galleria ( love that place! ). Vi drog och fikade sen ute vid Kaknästornet, fikat gick på lika mycket som våra maträtter tillsammans. Sjukt.

Jag återvänder till Linköping imorgon, saknar mitt hem!! Saknar mitt Berga, saknar min lägenhet, saknar det som är mitt och det som fulländar mig. Det är mycket som snurrar i skallen nu känner jag, måste hem och meditera. Och ja, jag mediterar på riktigt faktiskt. Haha visste ni inte vaa, visste inte ens jag förrän jag skrev det men det stämmer, i do! Det är något jag kan tipsa om. Vi hörs!
HAAAAAAAAARIIIBOOOOOOOOOOOOOL! (hihihi)

PS. Jag är nog övertrött men tror ni förstod det vid första ordet.

WOW!


Thaiboat

Morgon morgon! Kom precis hem till Kalle igen, jag känner mig så himla seg så det inte är klokt. Igår övningskörde jag lite och efter det åkte jag in till Slussen för att träffa brorsan. Vi gick längs affärerna och bara njöt av vädret med en kall Smirnoff in our hands. Sen var det några som delade ut gratis choklad om man rockade i ring, lättförtjänt godis kan jag säga er för vi sög båda två, haha. Sen drog vi till Thaiboat, jag säger bara att dit måste ni fan! Lätt det bästa stället jag har varit på, en båt som ligger i hamnen på Söder. Dem hade en as söt sandstrand på båten, vi satt där och solade och drack lite. Sen beställde vi bord och maten var riktigt god, dock lite starkt men jag är så himla klen eftersom det verkade ju gå an för Johanna och Eric. Musiken var as bra, tror det var Dj Diva som spelade.
Det var en riktig trevlig kväll :)

Nu håller Kalle och jag på att fixa en backup till min dator så ska vi trimma den lite med. Den måste ju vara fit for fight när vi är i Chile ;) Men nu ska jag hjälpa till här och sen blir det mer övningskörning!

HAAAAAAAAAAAALOOOOO!

Gårdagen säger jag bara; shit vad kuuuuuuuul! Förfest hos Sarah, där det bjöds på SingStar och Malin och min favvo låt, Smutser! Sedan cyklade vi till Ryd (vissa fick skjuts ;) ) där vi skulle på fest hos Lukas. Det dansades så att det såg ut som vi alla var inoljade men det var det inte direkt utan det kallas svett! Vi spelade gitarr och sjöng, jag blev tydligen väldigt älskad då. Vi körde bluffstopp och förloraren skulle dricka ett rått ägg, haha Lukas och Ewe loosade, och Mario har jag för mig? Aja, hel skön fest där alla personer klickade med alla...sånt gillar jag! Det blev lite väl mycket vattenpipa och sång för mig för nu är min röst typ fuckad men hej, det betyder ju att jag gav allt igår och att det var det värt. Efterfest var det hos Sarah med kantarellsoppa, fast jag somnade vid matbordet ^^

Ska snart till mamma som ska bjuda på lite mat innan jag drar till Sthlm, ska försöka hinna träffa min bror med. Han snackade om en grillfest, man vet aldrig vad som händer när vi två är tillsammans men det blir alltid lika trevligt. Ska övningsköra med, wiiie. Men nu skriker magen efter mat så det är bäst att lyda..tycker jag ^^

You say that you don't know why you scream and why you say those things . I know, you are scared and it's alright.

You know im baaaad, im baaad!

NU BLIR DET FEST!

fly me to the city

Det är så in i bomben varmt, vart jag än går så är det så himla varmt! Jag ska egentligen bege mig mot Sarah men jag vet inte vad jag ska ha för kläder så att jag inte dör halv vägs till henne. Plus att jag ska bära min gitarr! Ibland önskar jag att det fanns en sådan där bräda som finns i Tillbaka till Framtiden, som bara svävar fram. Skulle inte sitta fel.



Nej men nu måste jag skärpa mig, jag har en tid att passa gott folk. Chao!


RSS 2.0