Underbara Tinnerö!

Ebba drog precis och jag känner bara för att sjunka ner i min sköna säng, denna dagen har varit riktigt lång men underbar. Det har alltså idag varit underbart...länge! Hehe började med att Ewe kom hit så mötte vi Ebba i Berga Centrum och sen drog vi mot Tinnerö eklandskap för en liten picknick, bort från betongdjungel och in i den riktiga. Det var himla mysigt, naturen ÄR mysig.
Some pics from today, enjoy!



Bild 1. Tinnerö fo-evva-evva!
Bild 2. Dukning pågår
Bild 3. Chill och picknick på berget
Bild 4. Ewe jonglerar, eller lonlera som Ebba skulle säga
Bild 5. Me me me
Bild 6. Dinosaurie ägg, alien ägg, blodapelsin, bakad potatis med någon röra...vem vet?


Happy birthday

Igår fyllde en av mina små bäbisar 1 år, det är inte klokt vad tiden går fort. Känns som om det var inte alls länge sedan hon föddes den lilla skrutten. När jag träffar henne ska hon få så många kramar och pussar att hon inte behöver känna sig ensam någon gång i sitt liv. Min lilla Ayodhya.



Haha älskar denna bild, plutti. Spelar lite gitarr och försöker sätta Stairway to heaven, snart så!

lösvaginan Kelly

Den här helgen har varit riktigt bra, i fredags var det fest vid T1, hel flummigt men hel kul! Haha och Joel fick sig en riktig fin lösvagina, signerad och allt, loved it. Hemmafester är nästan roligare är krogen har jag kommit fram till, för krogen spelar ju verkligen inte Darkwin Duck introt som är så himla bra. Iaf när klockan började märma sig slutet för oss så drog vi till Fives Tastes där vi åt pizza, kommer inte ihåg hur pizza jäveln smakade. Förstår mig inte på mig själv, jag gillar ju inte ens pizza! Förutom på Pizza Hut men det fattar väl varenda människa.

Sen drog vi hem till Sarah, somnade och vaknade för att köra tv-spel. Det blev bl.a. Tekken 3, Guitar World Tour och Sonic! Sen drog vi alla och handlade mat, det blev nacho-tallrik som var riktigt mättande. När vi kollade på klockan var den redan 18:45, då blev det till att springa som dårar till bussen eftersom parkeringstiden gick ut vid 19. Men vi hann som tur var :) Sen blev det att fixa fram massor av levande ljus till Eart Hour för att jag är en jävel på att skrämma upp mig själv när det är mörkt. Men det hade ju varit värre ifall jag hade varit själv under den tiden men så var icke fallet. Haha jag ringde mamma för att kolla ifall hon hade släckt lamporna och så vid 20:30.

"- Jaa det var en mörk halvtimme.
- Men det heter ju Earth Hour mamma? Hour betyder ju timme.
- (tyst i telefonen)...nää. Det gör det inte."


Jag undrar vart hon får allt ifrån den kvinnan.

it's all abour karma!

Jag kommer sova som en stock ikväll och så himla skönt att man inte har nåra lektioner tomorrow. Så man kan egentligen säga att min helg börjar..nu! Wonderful. På religionen snackade vi om karma och nu kan jag inte riktigt sluta tänka på vad jag gör och tänker. Efter det drog vi till Arbetsförmedlingen, det var lärorikt och jag har börjat tänka i andra banor nu. Eller jag vill ju forfarande jobba med människor. På jobbet idag målade vi lerverk som vi hade gjort förra gången, min snigel hade förlorat sitt tak så jag gav bort det till Karin. Jag är så generös av mig.
Men nu ska jag ta och poppa lite popcorn, krydda på med Butter smaken som finns att köpa på SF, hacka lite gurkskivor och se Slumdog Millionare, salut!


stängda ögon



Alltså jag vet inte vart minne har tagit vägen men i skallen är den inte iaf, Ewe ringde och påminde mig om provet för en stund sen och jag hade totalt glömt bort det. Så denna natt ska ägnas åt Mediekunskap? Mediekommunikation? Gaah, jag vet inte ens vad ämnet heter. Men en sak vet jag...att jag har gjort Naan bröd idag!
Tillsammans med Sarah and it turned out great! Speciellt med ost i ^^
Vi kollade även på Bolt och det är ju en riktigt bra barnfilm, enligt mig (barnfilmsexperten).
Nej nu somnar jag, haha förlåt Sarah.
Känner att jag faller i dvala vilken sekund som helst, simmade idag och rände på Coop så inte undra på om man är trött.
Poetry Slam mañana på skolan, det blir intressant tror jag.

pani pani

Har pluggat lite nu men kände att jag behövde något att äta så här står jag nu och gör american pancakes, MUMMA! En promenad kommer ju inte på tal för att vädret är lika med bajs. Våren suger verkligen ibland. Kvällen igår blev lyckad för min del och för Lisas, medans dom andra gick lottlösa hem. Nej men det var trevligt, Ewes dans finns snart på youtube så håll utkik!

Gotta catch them all!

Mmm, jag verkligen älskar naturgodis. Var vid det nya Coop som har öppnat precis här vid mig, sjukt mycket folk! Tror mamma och jag stod i kön i mer än en timme, haha men det var kul. Det känns verkligen skönt att hon är hemma, dem senaste dagarna har jag märkt att jag har behövt henne mer är någonsin. Min gudinna, min drottning och min allra bästa vän.



Imorgon blir det att åka ut till Motala, peppar som fan! Jag känner att nu är jag på G så det blir nog bra det här. Men ska nog träna lite innan, fast kanske gymma eftersom min tå är ju inte med mig riktigt. Nej nu ska jag forsätta med ett spel som Sarah skickade till mig, vad kan det vara för något? :)


beautiful day, hey!

Den här dagen alltså, den har vart helt underbaaaar! Fint fint väder, fin fin musik och fint fint...sällskap? Haha, dagen har varit hel skön iaf. Känns som om allt har gått som smort, provet gick sjukt bra, idrotten var sjuk rolig trots skador på läppen och tån och för att toppa det hela; STUVADE MAKARONER TILL LUNCH!
Det gjorde min dag kan man säga, ända tills jag kom hem för några minuter sedan, ser ett äckligt brev ligga i min hall.
Försäkringskassan kan verkligen göra en deppig, det är skrattretande.
Nej men ska inte låta det dra mig ner, pepp för fan!
Jackson, hit it!


Kära församling!

Prov snart, det kommer nog gå suveränt aiight? Klart, religion is my thing, haha. Eller mamma hoppas på det iaf, hon vill så gärna att jag ska bli präst, ett tag ville hon att jag skulle bli nunna men det skulle inte riktigt passa mig i nu läget.
Inte i framtiden heller hoppas jag. Hon kommer hem snart från Sthlm, nämligen bestämt tomorrow i think. Funderar på ifall jag ska bjuda över henne på middag, men den kvinnan är ju så himla kräsen när det gäller käk. Nej men nu måste jag börja göra mig i ordning och sen åka iväg, prov som sagt! Sen work work work :)



i will not loose

JAG ÄLSKAR SOOOOLEN! I DO I DO I DOOOO!
Blir så himla glad av vädret så det inte är klokt, happy times will come now :)
Annars kom jag hem för en liten stund sen, hade möte med Café Siesta, haha och jag har fått ost. Jag är så glad, jag har inte haft en ost hemma på väldigt länge nu. Jag älskar nämligen ost och desvärre är det ganska dyrt med ost och i nu läget så omfamnar jag verkligen denna lilla ost bit, min lilla plutti bit. Nej nu ska jag skärpa till mig, känner att jag börjar balla ur. Men ska plugga till religionsprovet imorgon, kan typ nada om islam märker jag så hej!

Yees föresten, har velat visa en låt som jag tycker är sjukt bra och äntligen har dem gjort en video. Dock inte så bra men men, listen up!


God only knows

Dagen började inte bra, ont i magen igen och halsen. Fixade tabletter och sen blev det bättre. Drog hem till Emma för lite plugg och käk, det var trevligt tills hon drog och skulle köra bil. Blev lite ensamt och jag kunde inte riktigt fokusera mig på religionen så jag körde röj ^^
Vi drog och tränade sen så nu är jag helt slut i kroppen, känner jag mig lam. Lam som en gam. Jag sitter och kollar på foton och jag längtar, längtar efter någon som är mitt eget kött och blod. Jag längtar efter någon som jag inte ens har träffat och allt jag har är bilder. Tänk om jag kunde vara där borta och bara få hålla dem i min famn, låtsas käka upp dem och få höra deras skratt- Jag blir galen, jag bliiirr gaaalen!
FAN! Det är allt jag kan säga för idag.




God only knows how i feel.

om jag vore..

Trodde min mage hade blivit bättre men icke sa nicke, gör så jävla ont så nu ligger jag i sängen för det är då jag inte känner något. Har kollat på Beck filmer och måste erkänna att dem jag sett so far är rätt så bra, jag som jämt har haft fördomar mot dem filmerna. And now im stuck. Det var värsta fina vädret imorse, helt wuunderbart! Kändes lite surt att vara hemma men jag hoppas våren kommer på riktigt nu och stannar med. Jag ringde till brorsan och sjöng förut, han fyller nämligen år idag och han blev riktigt glad för sina Sean John solglasögon som han fick av mamma och mig. Han har aldrig fått någon riktigt fin present egentligen, bara strumpor och tröjor men tillslut så :)

Tänk om man var miljonär, att kunna ge dem man älskar det dem förtjänar. Visst kan man göra det utan pengar, men tyvärr så underlättar pengar verkligen. Jag skulle köpa ett stort vitt hus till mamma som hon alltid har önskat sig, skulle betala min brorsas kör lektioner och sen hans bil, skulle köpa en gård till min syster och hennes familj. Till Kalle skulle jag ge...jag vet inte vad jag skulle ge honom för han kan egentligen köpa vad han vill. Tid, ja, mer tid med mig skulle jag ge honom! Två grejer som är svårt att hålla koll på, time is money.

Herreys på vift

Ja igår var det tanken att jag skulle till Malin för lite melodifestivalskväll, alla skulle klä ut sig och sen så skulle vi kolla på melodifestivalen tillsammans. Haha blev inte riktigt som vi hade tänkt. Ewe, Sarah och jag klädde ut oss till bröderna Herreys ( lägger in bilder när jag har fått några ) och sen åkte vi och hämtade Emma. När vi var någonstans ute i vildmarken så börjar bilen låta jäkligt konstigt, vi stannar och märker att vi har fått punka.  Jahopp, där står alltså Herreys mitt ute i ingenstans och försöker stoppa bilar för hjälp. Jag kan bara tänka mig hur sjukt det såg ut, haha. Vi lyckades fånga in en man i röda cowboy stövlar som försökte hjälp oss att hitta ett extra däck, men det hade vi tydligen ingen så han åkte vidare. Dem andra ringde runt medans jag låg och hade mig i baksätet, tillslut hittade Ewe däcket och så kom Emmas kusins man, Karri! Karri the maaaan :) Han bytte däck åt oss och var riktigt hjälpsam, merci beacoup. Sen kom vi lagom till dem två sista bidragen i tävlingen, det var väl helt okej låt som vann om jag tänker efter men verkligen inte den jag ville.

Idag ska jag plugga, har prov imorgon och så har jag äntligen fått en jävla tvätttid! Det betyder...vita strumpor!


det ska börjas tidigt




Haha alltså lyssna på killen, 5 bast!
"Vänta vänta, jag måste säga hej till bruden
Vänta jag måste säga hej till snuten, hemma med en flicka och jag njuter"

pick me pick me pick me!

Haha jag var med om värsta awkward situation påväg hem från jobbet, stod och väntade på bussen alldeles oskyldigt vid kungsgatan när jag ser en as snygg bil kör förbi (jag har hamnat i en konstig period i mitt liv då jag fått upp ett intresse för bilar). Jag kollar såklart efter den eftersom den sken så himla fint med hjälp av gatuljusen, sen ser jag att mannen i bilen kollar på mig och verkligen vänder sig bakåt fast han borde kolla framåt. Han gör sedan en u-svängning och åker förbi igen och denna gången har han vevat ner rutan på bilen och gluttar ännu mera än förra gången. Jag tänker att han kanske trodde att han kände mig och försöker helt enkelt ignorera honom, sen när han åkt förbi gör han en till u-svängning och denna gången kör han saktare förbi och nickar med huvudet en sån där "hoppa-in-i-bilen-så-snackar-vi-priset-senare-nick", jag trodde jag skulle dö. Jag kände mig som en hooker som bara väntade på att bli uppplockad, sen kunde jag inte hålla masken utan började asgarva...och tack gode Gud för att bussen kom!

Såna människor det finns alltså, som om man skulle låta sig bli skjutsad av en totalt främling som råkar stanna framför en? Haha, ja det finns människor till allt som sagt.

lucky we

"I ain't never gonna shut you out.."

Jag måste säga att dagens låt har varit Beyonce's Halo, jag vet inte hur många gånger jag har lyssnat på den men den har gått på repeat här hemma. Bakningen gick bra, var dock tvungen att gå ut och fixa socker för jag inte hade någon. Det blev inte heller 45 st utan 29 så ni vet nog vad jag ska göra imorgon. Eller idag kanske jag skulle säga.
Veckorna går himla fort känns det som, blir jobb imorgon och det är alltid lika givande :) I really like my job, i do. Varenda gång jag går därifrån känner jag mig som en ny människa, som om jag har fått nya batterier och det känns som om jag är oslagbar. Haha vet att det låter knäppt men så är det, att jobba med människor är underbart!

Jag drömde om barnen på min praktikplats häromdagen, Max stod på kullen och skrek: Fröken, vill du åka pulka med mig? Hans ansikte blev alldeles upplyst av snön som omringade oss. Det är något speciellt med barn och deras energi, det är som om den aldrig tar slut. Tänk om det kunde vara så, att det bästa inte tar slut. Yes. Godnatt!


Yeees!

Nu när jag kollar ut från balkongen är jag så himla glad för att det är studiedag..inte en chans att jag sätter ut min fot i snön! Nej nej, idag ska det bakas och städas. Det är nämligen UF-mässa nu på fredag så måste baka till det och städa ska jag göra för att det behöver jag verkligen. Borde nog sätta igång snart, fixa mig och så eftersom jag vaknade för en liten stund sen. Känns som jag skulle få kramp i vaderna för att jag gick så mycket igår, var med Emma, Elin och Sanna ute vid IKANO och kollade skor. Sen mötte jag Sarah vid resecentrum och vi drog till universitet för att fixa lite, det var askallt och mina skor läckte in! But we did it, vi kom fram och jag blev as förvånad att dem hade en egen pressbyrå där ute. Sen blev det pannkaks dags hos Sarah, haha trodde jag skulle spy där ett tag men det gjorde jag inte :)

God morning!


utklädnad

Men jösses, öppnade precis ett brev som har legat i min hall ett vädligt långt tag och det visade sig att vi har fotografering tomorrow. Har inte hört någonting om detta men där ser man, får väl se ifall det blir några kort. Men känns så onödigt när man kan göra själv :) Var och träffade Fast förut, gav lite bilder och snackade om COOP som ska öppna snart här i Berga!
PRISA SKATTEÅTERBÄRINGEN!
Slipper man dyra ICA, fast jag vet inte hur mycket billigare COOP är egentligen, kanske inte är någon skillnad alls?

Vi åkte och kollade på utklädnad vid Guns Hobbybod, hittade värsta heta dräkten som jag vill ha på studentskivan. Vad sägs om en livs levande..KING KONG! Haha, kung ju!


:)

Usch jag vill inte till skolan tomorrow, vill att det ska bli sommar nu nu nuuu. Aja har studiedag på onsdag, det närmsta jag kommer bort från skolan just nu iaf. Jag borde plugga till provet på tisdag men jag har fastnat, fastnat för en himla serie. Det enda jag har gjort hela dagen är att kolla på Kyle XY. But i can't stop watching! Matt Dallas är ju för fin :)



Tror jag ska göra american pancakes nu, later!

Tick tack

Jag undrar verkligen var all tid försvinner, känns som om jag aldrig är hemma längre och ifall jag är det så har jag bara några minuter på mig innan jag ska iväg någon annanstans. Ska snart iväg till Emma för lite myskväll, känns inte som om jag har lust att gå ut två gånger på raken men får väl se vart kvällen bär av.
Var ute igår med Ewe,Sarah,Michelle,Hanna och Eric(q?)a, det var trevligt i början men sen vet jag inte vad som gick snett, Vi drog hem till Sarah sen iaf och såg en riktig bra film. Eller jag såg klart den idag på morgonen eftersom jag somnade som vanligt. White Noices hette den, tycker det har varit svårt att hitta någon bra rysar film på länge men nu så! Annars har dagen spenderats med Ewe och Sarah, vi har mest sovit,bakat och spelat. Haha, jag lovar att ifall någon av er hade sett oss när vi körde Tekken 3 så hade ni trott att vi var helt galna. Jag har lite ont i tummen efter allt tryckande.

Nej men nu måste jag duscha och göra mig i ordning, slänger in en bild på Ior eftersom han är såååå sööööt :)


Weekend

           
        

Bild 1. Ewe äter frukt påväg till Katrineholm, smaskigt
Bild 2. Utanför vandrarhemmet vi bodde på
Bild 3. MItt rum och min feta "sterio"
Bild 4. Andreas - allvetaren
Bild 5. Jag
Bild 6. Fick skjuts in sen i den finaste volvon jag sett ( inte finare än Emmas förstårs )
Bild 7. Var tvungen att fota den dockan, haha
Bild 8. Jessica, Ewe och Christoffer påväg hem
Bild 9. Sarah and me, vi vet vart vi ska men vi kommer aldrig dit


antyhing i want i just get it

Nu är jag hemma, helgen har varit riktigt intressant och trevlig! Lägger upp bilder senare för jag orkar inte just nu. Tänkte att jag ska jag ta de lugnt med en film,ska se Die Welle som är baserad på boken The Wave. Boken är bra och jag har sett den gamla filmen, men jag tror nästan den nya är bättre, förhoppningsvis. Aja, det får vi ju se.
Skola tomorrow, var sjukt längesen och jag vill fan också bli klar med matte B! Lyllos Emmax2, men jag och Gemet ska kämpa vidare såklart. Sen ska det firas..som fan! Hehe, men det känns skönt att vara hemma iaf, trots att jag saknar tillbaks till helgen, men får vänta tills april, ifall det nu går och det hoppas jag! :)



"Hörde att du hade ett försprång på Håkan?" Hell yeah, haha!


RSS 2.0