46 mil och jag har bara börjat

Shuulululuuu, tänkte skriva lite snabbt innan det är dags för mörkret att svepa över mig. Det lät lite hemskt men men, det får ni ta. Annars är läget i Sthlm helt reko, har mest övningskört så king är jag nu :) 46 mil har jag kört här uppe gott folk, ber om ursäkt till miljön dock. Lite segt kanske det har varit plus att jag har den jobbigaste hostan. It is killing me slowly, fett jobbig men vad ska man göra? Jo, skära ner på rökandet! Inte bra, inte bra.
Fast det gäller ju inte mig ^^ Hihihi...
Kalle och jag åt nyss jordgubbar med grädde, det satt riktigt fint i magen. Vi åt grekiskt lite tidigare idag, åkte ut till Kista Galleria ( love that place! ). Vi drog och fikade sen ute vid Kaknästornet, fikat gick på lika mycket som våra maträtter tillsammans. Sjukt.

Jag återvänder till Linköping imorgon, saknar mitt hem!! Saknar mitt Berga, saknar min lägenhet, saknar det som är mitt och det som fulländar mig. Det är mycket som snurrar i skallen nu känner jag, måste hem och meditera. Och ja, jag mediterar på riktigt faktiskt. Haha visste ni inte vaa, visste inte ens jag förrän jag skrev det men det stämmer, i do! Det är något jag kan tipsa om. Vi hörs!
HAAAAAAAAARIIIBOOOOOOOOOOOOOL! (hihihi)

PS. Jag är nog övertrött men tror ni förstod det vid första ordet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0