"Nasta natt tar jag hem en tysk man..!"

I really hate this but i have to do it. Skriva utan sveriges tre egna speciella vokaler alltsa. Klockan ar 19:17 och ag kom hem fran skolan for en liten stund sen, det blev en lang dag. En lang men trevlig, forutom att jag ar snuvig. Vi drog ner till Sushi stallet och kopte med take away upp till skolan. Haha Marisol och jag, ni skulle sett varan mat! It was sicked, det var sa himla mycket av allting. Men gott var det :) Vi kollade pa en tung film om hur det var att vara fotograf i Chile under den tiden som Augusto Pinochet styrde landet. Det eggade mig att aka in till Santiago den 11 september da det ar demostrationer eftersom kuppen var den 11. Sags vara valdsamt men det skulle vara intressant att fa en inblick hur det gar till har. Pride paraden var i Valparaiso idag foresten, kunde dock inte ga pa den eftersom vi sag filmen men vi ska ivag ikvall pa nagon konsert med Kumbia Queers. Fast forst forferre hos Stina!

Just det! Kom pa en viktig grej, jag har inte traffat min moster och mina kusiner ( som jag bor med ) pa tva dagar nu! Jag vet inte vart dom haller hus, tycker ju dom borde lamna en lapp iaf. Meeeen icke. Sa nu blir det fest har och jag ska krascha hela stallet :D Nej skojade bara. Det var as kul, jag hade vart ute med nagra polare och en av mina tjejkompisar kunde inte riktigt ga hem sjalv sa jag tankte att det var bast att hon sov hemma hos mig istallet. Men klockan var ju 06 pa morgonen och jag hade inte sadan lust att vacka min moster och fraga om det var lugnt sa jag smog in henne pa mitt rum. Trodde jag. Sen ungefar klockan 07:45 for att vara exakt hor jag min moster ropa pa mg och be mig komma ut fran mitt rum for att hon vill prata med mig. Jag bara: Shit. Jag gar ut halvt dod, bade av trotthet och av att jag fortfarande ar lite onykter.
- Ligger det nagon mer i ditt rum an bara du?
Jag kande magen knyta sig.
- Ja, min kompis hade tappat nycklarna och kunde inte ga hem sa jag lat henne sova har for att det var sakrare.
En liten stund av tystnad. Jag tanker att nu ber hon mig flytta ut.
- Den personen ska vara ute ur huset innan jag gar till jobbet som ar om en kvart.

Jag kan forsta att det var lite daligt av mig att inte fraga men skulle jag vacka kvinnan klockan 06 och fraga onyktert och draggigt om det ar lugnt att min klasskompis som ar nagot rund om fotterna och inte i tillstand till att hitta hem till sig sjalv far sova over? No, i don´t think so.
Sen fick jag reda pa av min kusin att min moster hade trott att jag hade tagit hem en chilensk man som jag traffat ute...hon maste tanka bra om mig eller vad sager ni?

Kommentarer
Postat av: torkelballe

haha, vilken kväll ;)

2009-09-05 @ 10:28:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0