vaaaaamoooooos chilenooos!

Åh jag blir så glad av att prata med mina vänner på msn, facebook och skype! Pratar med Sarah nu och jag blir hungrig, härlig känsla ;) För er som inte riktigt förstår så varenda gång Sarah och jag var tillsammans fanns det alltid mat med i bilden. Haha jag längtar tills vi ses åter!
Just nu väntar jag på att få frukost av Marisol, vi är i skolan och sov här för att vi "jobbade" så sent. Duktiga är exakt vad vi är...
Skriver på en krönika om den 11 september, då kuppen i Chile inträffade. Går lite sådär eftersom jag inte riktigt känner att jag kan koncentrera mig, jag vill upptäcka så mycket och gå ut på äventyr! Vet inte om jag har nämt det men Ammi, Marisol, Stina, Marc och jag åkte in till Santiago för att bo hos Marisols brorsa. Vi skulle även dokumentera demonstrationen som skulle äga rum inne i stan. Vi spenderade helgen där och det var mysigt, kändes som om det var lite semester. Några pics från helgen slängs upp såklart fast senare, tillsvidare får ni nöja er med bilder från när vi såg Chile - Brasilien. Vi hamnade i tidningen by the way :)


Kommentarer
Postat av: Ebba

Jag gillar starkt mannen i bakgrunden! :D

2009-09-17 @ 14:29:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0