You are the wind for me <3

Ungefär nyss hemkommen från stan, kollade på studentkläder med mami men hittade tyvärr inte riktigt vad jag sökte. Det blev ingen klänning utan jag kör på chinos så det införskaffades today, skor med!! NYA SKOR, LOVE IT!
Har lagt undan en blus som jag får se imorgon ifall jag vill ha men den blir nog ganska säkert den. Skulle vilja klippa mig med men det känns som om det mesta är upptaget, eller iaf till dom ställena jag vill till ^^
Mamma och jag gick och åt på Yogi efteråt, så himla gott så det inte är klokt! Vi satt och pratade spanska under nästan hela konversationen (måste ju börja träna extra nu). Sen slog det mig att jag inte ska få se denna underbara ängeln på ett helt år. Hennes vackra ögon kommer inte längre kolla in i mina och se hur jag mår. Hennes värmande hud kommer inte längre nudda min. Jag ville bara tjuta när jag satt där och lyssnade på henne men jag höll det inne, hon var så glad att få prata av sig. Min älskade älskade mamma. Fan vad svårt det här kommer bli egentligen. Ett stort steg, åt rätt riktning? Tiden vet svaret.




"You always walked a step behind. A beautiful smile to hide the pain.

Did you ever know that you're my hero, and everything I would like to be?
I can fly higher than an eagle, 'cause you are the wind beneath my wings.

It might have appeared to go unnoticed, but I've got it all here in my heart.
I want you to know I know the truth, of course I know it.
I would be nothing without you."

Kommentarer
Postat av: natalie

jag tror det är värt saknaden. Man lär sig mycket på att vara borta och på att sakna, dessutom kommer du ha jäkligt rolig. :)

2009-06-02 @ 21:39:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0